H.S.V. De Kampioen
Clubnieuws

 • te koop
  te koop aangeboden:
  Lees verder
 • Clubkampioenschap cross
  Het jaarlijkse clubkampioenschap cross is dit jaar op 5 januari 2020 bij WVA op Sloten
  Lees verder
 • ACC op Wheelerplanet
  Vandaag streek de Amsterdamse Cross Competitie neer op wheelerplanet.
  Lees verder
 • Crosswedstrijd
  Volgende week is het weer zover….de cross voor de ACC op onze eigen baan WheelerPlanet.
  Lees verder
 • Baanclinic
  Afgelopen maandag 15 oktober was er een baanclinic op het hout van Sportpaleis Alkmaar
  Lees verder
 • Algemene Leden Vergadering 2019
  De ALV zal plaatsvinden op maandag 9 december om 1930 uur in ons clubhuis.
  Lees verder
 • locatiewijziging eerste crosstraining
  locatiewijziging eerste crosstraining
  Vanwege de Strong Viking Run is het niet mogelijk om a.s. zaterdag 12 oktober de crosstraining te doen Op de Heuvelweg in Spaarnwoude. We wijken uit naar Wheelerplanet !
 • Verslag en uitslagen Sluitingsritten
  Vandaag hebben de laatste wedstrijd gereden van het zomerwegseizoen. 21 jeugdrenners en 16 senioren kwamen toch naar de traditionele sluitingsrit op WheelerPlanet.
  Lees verder
 • Sluitingsrit 2019!!
  Op zondag 6 oktober is er de traditionele sluitingsrit 2019!!
  Lees verder
 • Nieuw Lid
  Vandaag weer een nieuw jeugdlid in kunnen schrijven. Het is: Kick Kick gaat rijden in jeugdcategorie 3. Namens het bestuur heten wij Kick van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat het een heel leuke en sportieve tijd wordt.
  Lees verder
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een senior lid in kunnen schrijven. Het is: Robin Duivenvoorden. Robin gaat rijden in de categorie Overigen Namens het bestuur heten wij Robin van harte welkom en hopen dat het een sportieve en leuke tijd wordt bij onze vereniging.
 • Vanavond GEEN jeugdtraining!
  Vanavond GEEN jeugdtraining!
  Vanavond is er GEEN jeugdtraining ivm de slechte weersomstandigheden en conditie van de baan.
 • De grote clubactie 2019 is weer begonnen!
 • Nieuwe leden
  Nieuwe leden
  Vandaag weer 2 nieuwe jeugdleden in kunnen schrijven. Het zijn: Tim Stromeier en Joris van Dun, beide uit Haarlem. Tim gaat rijden in categorie Nieuwelingen. Joris gaat rijden in jeugdcategorie 4 Namens het bestuur heten wij Tim en Joris van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat het een heel leuke en sportieve tijd wordt.
 • Omloop Bollenstreek
  Op 8 september werd de Omloop van de Bollenstreek verreden in Lisse
  Lees verder
 • Clubkampioenschappen jeugd
  Wat werd het onverwacht  een mooie dag voor het clubkampioenschap jeugd. De voorspelde regenbuien bleven uit en de zon brak door. Alle jeugdrijders reden een tijdrit over een complete ronde vervolgens een wedstrijd in hun eigen categorie over het hele parcours. Het waren weer spannende wedstrijden die de uiteindelijk clubkampioenen moesten leveren. Het was mooi om te zien hoeveel plezier samen sporten kan geven en hoeveel lol de kinderen met elkaar hebben. Daarna was het tijd voor de traditionele oudertijdrit. Alle ouders konden ervaren hoe lastig het is om 3,12 km volle bak te moeten rijden. Verdacht veel ouders kwamen hoestend en proestend over de finish. Dit alles had dan ook een mooie beloning. Ale kinderen en ouders werden gehuldigd en alle trainers kregen nog een mooie verrassing van alle jeugdleden. Toen  dat allemaal achter de rug was stonden de kolen roodgloeiend voor een top barbecue.  🍗.  Op deze fotolink nog een mooie impressie van de dag !
  Lees verder
 • Rabo Clubsupport voor HSV de Kampioen
  Onze mooie vereniging doet mee aan Rabo Clubsupport. Jullie hulp levert geld op!!!
  Lees verder
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een nieuw jeugdlid in kunnen schrijven, die vanaf januari bij ons mee gaat fietsen. Het is: Quinn Blonk uit Haarlem. Quinn gaat rijden in jeugdcategorie 3 Namens het bestuur heten wij Quinn van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat het een heel leuke en sportieve tijd wordt.
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een nieuw jeugdlid in kunnen schrijven. Het is: Oscar van Helmond uit Santpoort Oscar gaat rijden in jeugdcategorie 1 Namens het bestuur heten wij Oscar van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat het een heel leuke en sportieve tijd wordt.
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een nieuw jeugdlid in kunnen schrijven. Het is: Heike de Boer uit Heemstede. Heike gaat rijden in jeugdcategorie 2. Namens het bestuur heten wij Heike van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat het een heel leuke en sportieve tijd wordt.
 • Foutje in de standen van zondag 25 augustus
  Foutje in de standen van zondag 25 augustus
  In de verwerking van de standen in de competitie van afgelopen zondag bleek dat daar foutjes zijn gemaakt. Dit is hersteld de de stand staat nu goed op de site. excuus voor de verwarring.
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een senior lid in kunnen schrijven. Het is: Marcel de Graaf uit Castricum. Marcel gaat rijden bij de masters. Namens het bestuur heten wij Marcel van harte welkom en hopen dat het een sportieve en leuke tijd wordt bij onze vereniging.
 • Hennie van Leeuwen
  Hennie van Leeuwen
  Deze week is Hennie van Leeuwen op 71 jarige leeftijd overleden. Hennie was een goed renner, bestuurslid en samen met Piet Neeskens de motor achter de succesvolle toerclub van HSV de Kampioen. Hennie is gisteren in besloten kring gecremeerd. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte in de komende moeilijke tijd.
 • 2 ingelaste jeugdtrainingen
  2 ingelaste jeugdtrainingen
  Begint de vakantieverveling toe te slaan en ben je weer toe aan een leuke training dan is er goed nieuws! Aankomende dinsdag 13 augustus en donderdag 15 augustus zijn 2 ingelaste jeugdtrainingen op de normale tijd om weer in vorm te komen voor de Muggenronde. Uiteraard gaan we oefenen met vaardigheid op de fiets. De week daarna is er geen training i.v.m. De Muggenronde, hierna pakken we de reguliere trainingen weer op.
 • Henk Vogels
  Henk Vogels
  Henk Vogels uit Australië Ik raakte in 1955 mijn beste vriendje Henk Vogels kwijt die met zijn ouders naar Australië emigreerde. Een gezin met vijf kinderen opzoek naar een betere toekomst. Het was zwaar en de familie Vogels zal er hardheid hebben opgedaan. Henk kwam dat goed van pas toen hij met de wielrensport in aanraking kwam. In een daadkracht die hem eigen was bracht hij het in no-time tot Australisch kampioen en als deelnemer aan de Olympische Spelen van Tokio 1964 miste hij maar net een bronzen plak. De meest ondankbare plek viel hem ten deel. Vierde, op eenhonderdste seconde! Een jaar later, dus tien jaar na zijn vertrek uit Holland ontmoetten wij elkaar in het clubhuis van H.S.V. de Kampioen. Henk wilde zich als lid van onze wielrenvereniging tot professional ontwikkelen. Het pakte goed uit, want er volgden jaren van mooie successen in de vermaarde Caballero wielerploeg die ontstond als verlengstuk van H.S.V. De Kampioen. Een wielercarrière is helaas eindig en Henk keerde terug naar Australië waar hij met zijn vrouw Mary een mooi gezin stichte. Hun zoon Henk jr. zette daar de wielerhegemonie in overtreffende trap voort door o.a. hier Nederlands belangrijkste etappewedstrijd 'Olympia's Toer' te winnen. Henk Vogels sr is onze club altijd trouw gebleven en als hij hier voor de zoveelste maal terug was vond je hem altijd meteen tussen zijn oude vrienden op het wielercircuit. Ook later toen zijn gezondheid hem in de steek begon te laten bleef hij terugkomen. Deze week had ik hem aan de lijn. Hij vertelde dat het einde zeer nabij is. Manmoedig er aan toevoegend: Doe je ze in Haarlem allemaal de groeten?
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een senior lid in kunnen schrijven. Het is: Panos Lampropoulos uit IJmuiden. Panos gaat rijden bij de masters Namens het bestuur heten wij Panos van harte welkom en hopen dat het een sportieve en leuke tijd wordt bij onze vereniging
 • Foto
  vis bijgaande link kunt U foto's bekijken van het NK Masters van afgek\lopen weekend. Met dank aan de fotograaf Kristel Nijssen.
  Lees verder
 • Super uitslagen NK
  Super uitslagen NK
  Sep Visser is gisteren vijfde geworden bij het NK Masters. Clubgenoot Ron Smit werd in zijn klasse 8ste. Super resultaat!
 • Weer dameskoers in Kennemerland
  Na het grote succes van vorig jaar mogen ook dit jaar de vrouwen strijden door de straten van Santpoort.
  Lees verder
 • De Triple komt eraan !
  Wil jij alle bijzonderheden weten over de Triple 2019 ? Lees dan de Technische Gids, je vindt 'm hier :
  Lees verder
 • Brian pakt weer twee titels!
  Een mooi weekend voor Brian. Hij pakte twee titels dit weekend.
  Lees verder
 • Nieuw Lid
  Vandaag weer een nieuw jeugdlid in kunnen schrijven. Het is: Noah Puite. Noah gaat rijden in jeugdcategorie 1ste jaars nieuwelingen Namens het bestuur heten wij Noah van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat het een heel leuke en sportieve tijd wordt.
  Lees verder
 • Gratis shirt en buff sjaal
  Beste Kampioens-leden, Er is fantastisch nieuws. Enige tijd geleden heeft onze vereniging geholpen bij de feestelijke onthulling van de Gerrie Knetemann brievenbus op het kopje van Bloemendaal.
  Lees verder
 • Geen competitiewedstrijd op 9 juni
  Geen competitiewedstrijd op 9 juni
  Op zondag 9 juni is er geen competitiewedstrijd voor de zondagcompetitie. Uiteraard bent U welkom op de dinsdagavonden en zoals gewoonlijk weer op zondag vanaf 16 juni a.s.
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een senior lid in kunnen schrijven. Het is: Michael Haamans. Michel gaat rijden bij de sportklasse. Namens het bestuur heten wij Michael van harte welkom en hopen dat het een sportieve en leuke tijd wordt bij onze vereniging.
 • Brian Burggraaf wint zijn 250ste titel
  Historische zege van Brian Burggraaf
  Lees verder
 • Uitslagen 5e wedstrijd 5 Banentoernooi jeugd
  Uitslagen en klassementen 2e wedstrijd 5 Banentoernooi jeugd
  Lees verder
 • Uitslagen 2e wedstrijd 5 Banentoernooi
  Uitslagen en klassementen 5e wedstrijd 5 Banentoernooi.
  Lees verder
 • Uitslagen 4e wedstrijd 5 Banentoernooi jeugd
  Uitslagen en klassementen 4e wedstrijd 5 Banentoernooi jeugd.
  Lees verder
 • Uitslagen 4e wedstrijd 5 Banentoernooi
  Uitslagen en klassementen 2e wedstrijd 5 Banentoernooi.
  Lees verder
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een nieuw jeugdlid in kunnen schrijven. Het is: Reinout Spoelder. Reinout gaat rijden in jeugdcategorie 2 Namens het bestuur heten wij Reinout van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat het een heel leuke en sportieve tijd wordt.
 • Uitslagen 3e wedstrijd 5 Banentoernooi
  Uitslagen en klassementen 3e wedstrijd 5 Banentoernooi.
  Lees verder
 • Uitslagen 3e wedstrijd 5 Banentoernooi jeugd
  Uitslagen en klassementen 3e wedstrijd 5 Banentoernooi jeugd.
  Lees verder
 • 4 Nieuwe Jeugdtrainers
  De jeugdafdeling heeft nu weer beschikking over een viertal gediplomeerde trainers.
  Lees verder
 • Nieuwe jeugdtrainers erbij !
  Op zaterdag 18 mei hebben Robert Zoetmulder, Vincent v/d Kraan, Remco Edam, Robbie Bruins en John Brands hun examen gedaan voor Wielertrainer 2.
  Lees verder
 • Uitslagen 2e wedstrijd 5 Banentoernooi
  Uitslagen en klassementen 2e wedstrijd 5 Banentoernooi.
  Lees verder
 • Uitslagen 2e wedstrijd 5 Banentoernooi jeugd
  Uitslagen en klassementen 2e wedstrijd 5 Banentoernooi jeugd.
  Lees verder
 • Uitslagen 1e wedstrijd 5 Banentoernooi jeugd
  Uitslagen en klassementen 1e wedstrijd 5 Banentoernooi jeugd.
  Lees verder
 • Uitslagen 1e wedstrijd 5 Banentoernooi
  Uitslagen en klassementen 1e wedstrijd 5 Banentoernooi.
  Lees verder
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een nieuw jeugdlid in kunnen schrijven. Het is: Rijk Spierdijk uit Overveen. Rijk gaat rijden in als 1ste jaars nieuweling. Namens het bestuur heten wij Rijk van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat het een heel leuke en sportieve tijd wordt.
 • Onthulling hoogste punt Kopje van Bloemendaal
  Vanmiddag is in Bloemendaal een gedenkplaat onthult op het hoogste punt van het Kopje.Dit ook als eerbetoon aan Gerrie Knetemann
  Lees verder
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een senior lid in kunnen schrijven. Het is: Mark Veraart uit Steenbergen. Mark gaat rijden bij de masters Namens het bestuur heten wij Mark van harte welkom en hopen dat het een sportieve en leuke tijd wordt bij onze vereniging.
 • Verslag jeugd selectiewedstrijd
  Vandaag werd op Wheelerplanet een jeugdwedstrijd gereden.
  Lees verder
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een nieuw jeugdlid in kunnen schrijven. Het is: jelle van den Haak uit Haarlem Jelle gaat rijden in jeugdcategorie 3 Namens het bestuur heten wij Jelle van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat het een heel leuke en sportieve tijd wordt.
 • Kennismakingsrit
  Kennismakingsrit
  Helaas hebben we moeten beslissen dat de kennismakingsronde die gepland stond voor 7 april a.s. niet door te laten gaan. Wij zijn aan het kijken hoe we deze activiteit op een andere datum, in een andere vorm, door kunnen laten gaan. We zullen U op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.
 • Kennismakingsrit & wielerclinic op H.S.V. de Kampioen
  Ben je een nieuw lid van H.S.V. de Kampioen? Of ben jij geïnteresseerd in het rijden van wielerwedstrijden en zou je willen weten hoe het is om op een wielerparcours te rijden? Kom naar onze kennismakingsrit!
  Lees verder
 • Zaterdag 30 maart geen jeugd training!
  In verband met het Regiokampioenschap op zaterdag 30 maart a.s. komt de jeugdtraining te vervallen.
  Lees verder
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een senior lid in kunnen schrijven. Het is: Bas Raateland uit Spaarndam. Hij is weer terug op het oude nest waar hij als jeugdrenners heeft leren koersen. Bas gaat rijden bij de sportklasse. Namens het bestuur heten wij Bas van harte welkom en hopen dat het weer een sportieve en leuke tijd wordt bij onze vereniging.
 • Regiokampioenschap Wheelerplanet
  Hierbij alle starttijden en afstanden voor het Regiokampioenschap op 23 maart a.s.
  Lees verder
 • Ouderavond jeugdleden Hsv de Kampioen
  Ouderavond voor alle jeugdleden Hsv de Kampioen op 9 april om 18:00 op Wheelerplanet
  Lees verder
 • Regiokampioenschappen
  Hier alle regiokampioenschappen op een rijtje
  Lees verder
 • Wedstrijd 10 maart gaat niet door
  Wedstrijd 10 maart gaat niet door
  Helaas is door omgevallen bomen de baan niet geschikt om te rijden. We hopen dat volgende week de baan weer beschikbaar is. Houdt daarom de site in de gaten.
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een nieuw jeugdlid in kunnen schrijven. Het is: Simon Falke uit Spaarndam. Simon gaat rijden in jeugdcategorie 2 Namens het bestuur heten wij Simon van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat het een heel leuke en sportieve tijd wordt.
 • Nog 3 nachtjes
  Nog drie nachtjes en dan.....
  Lees verder
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een nieuw jeugdlid in kunnen schrijven. Het is: Kimi Kapteijn uit Hoofddorp. Kimi gaat rijden in jeugdcategorie 1 Namens het bestuur heten wij Kimi van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat het een heel leuke en sportieve tijd wordt.
 • Start seizoen 2019
  Na lang wachten gaat het dan eindelijk weer gebeuren. 24 februari starten we met de eerste wedstrijd van de JRS makelaars Zondagochtendcompetitie.
  Lees verder
 • Start competitie
  Start competitie
  Vanaf 24 februari start onze competitie en niet zoals per abuis op de KNWU lijst staat 17 februari
 • Brian Nederlands Kampioen
  Brian Burggraaf heeft met grote overmacht de Nederlandse titel gepakt op de baan bij het omnium.
  Lees verder
 • Jeugdtrainingen 2019
  Vanaf zaterdag 9 februari gaan we weer trainen met de jeugdploeg
  Lees verder
 • Nk Jeugd Veldrijden
  De jeugd heeft het goed gedaan tijdens het NK veldrijden in Helmond
  Lees verder
 • Nieuwe leden
  Vandaag weer 3 nieuwe jeugdleden in kunnen schrijven.
  Lees verder
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer een nieuw jeugdlid in kunnen schrijven. Het is: Leentje van Engelen uit Haarlem Leentje gaat rijden in jeugdcategorie 4 Namens het bestuur heten wij Leentje van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat het een heel leuke en sportieve tijd wordt.
 • Jesper naar junioren interland.
  Jesper Dijksman die het al heel goed deed op de weg rijdt ook al jaren op de baan.
  Lees verder
 • Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Vandaag weer twee senior leden in kunnen schrijven. Het zijn: Jaap Kooistra uit Haarlem John Brands uit Vijfhuizen Beide mannen gaan rijden bij de masters. Namens het bestuur heten wij Jaap en John van harte welkom en hopen dat het een sportieve en leuke tijd wordt bij onze vereniging.
 • Gezocht inschrijvers voor dinsdagavond-competitie 2019.
  Wij zijn haastig op zoek naar twee inschrijvers voor de dinsdagavondcompetitie 2019.
  Lees verder
 • Jan verteld....
  De zegeningen van een rustdag … “Op de rustdag van de Tour de l’Avenir 1966 bevond ik me met de Nederlandse ploeg in een hotel omringd door Alpenreuzen.
  Lees verder
Grote Clubactie 2020