H.S.V. De Kampioen
Jeugd

 • Informatie en contact jeugdafdeling
 • Jeugdwielrennen
  Wielrennen is samen met je leeftijdsgenoten een koers rijden op een racefiets. Om de strijd eerlijk te maken zijn de racefietsen technisch aan elkaar gelijk gemaakt. De lengte van de wedstrijden zijn onder andere afhankelijk van je leeftijd, maar ook van het soort wedstrijd. Vanaf 8 jaar kun je meedoen aan het wielrennen, je komt dan in categorie 1 terecht. In totaal zijn er 7 jeugdcategorieën en ben je dus 14 jaar in categorie 7.
  Lees verder
 • Training
  Vanaf maart starten de jeugdtrainingen op Wheelerplanet op zaterdagen om 10:00 uur. Deze zaterdagen zijn onder voorbehoud van het weer. Mocht de training niet doorgaan dan wordt dit via facebook en website gemeld. Zodra de klok vooruit gaat traint de jeugd 2 keer per week op onze eigen wielerbaan in Spaarnwoude, namelijk WheelerPlanet. We trainen iedere dinsdag van 18:00-19:00 uur en iedere donderdag van 18:00-19:30 uur (de groep geel en groen starten op donderdag gewoon om 18:30 maar wel vanaf de parkeerplaats). Alleen als het onweert of als er een hele harde wind staat (code geel), gaan de trainingen niet door.
  Lees verder
 • Wedstrijden
  Wij als jeugdcommissie organiseren ieder seizoen diverse wedstrijden voor de jeugd uit de regio of uit het gehele land. Afgelopen jaren hebben wij diverse landelijke jeugdtoernooien georganiseerd met ongeveer 100 deelnemers. Tevens organiseren wij de clubkampioenschappen waar in iedere categorie een clubkampioen uit naar voren komt.
  Lees verder
 • Jeugdtrainers
  Bij H.S.V. de Kampioen hebben wij gediplomeerde trainers. Via de KNWU hebben zij een opleiding gevolgd en zo de fijne kneepjes geleerd van het lesgeven bij het wielrennen. Al onze trainers en begeleiders zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag). Wij vinden het belangrijk dat zij allemaal gescreend zijn.
  Lees verder
 • Marktplaats HSV de Kampioen
  Op zoek naar een andere fiets of wat anders omdat de kinderen alweer zijn gegroeid ? dan is dit de plek om te kijken voor wat anders binnen de vereniging. Ook is het mogelijk om fiets gerelateerde artikelen te koop te zetten op deze plek. Zodra je identiteit door de beheerder is gecontroleerd krijg je toegang !
  Lees verder
 • Transponder chip
  Gebruiksaanwijzing MYLAPS Transponder.
  Lees verder