H.S.V. De Kampioen
Omloop Bollenstreek

. Rond het parcours van RTV de Bollenstreek was een ronde uitgezet met een lengte van 4,5 kilometer, voor de sportklasse stond er 40 kilometer op het programma. Met bijna 100 inschrijvingen beloofde dat een mooie koers, daarbij stonden er tien ‘Kampioenen’ aan de start die allen een gooi zouden doen naar de prijzen.

Helaas gooide de regen roet in het eten waardoor er uiteindelijk 70 man startten. Het parcours bleef nat wat voor een aantal valpartijen zorgde. Direct uit de start was het nerveus en waren er diverse aanvalspogingen. Een aantal Kampioenen zat attent vooraan om mee te springen in de ontsnapping. Het lukte echter niemand om lang uit de handen van het peloton te blijven. Met nog een ronde te gaan werden de benen losgeschud voor een massasprint.

Een valpartij zorgde ervoor dat het peloton korte tijd uit elkaar viel, maar nog voor de sprint was het peloton weer compleet. Sepp viel in de laatste bochten aan en draaide als eerste het rechte stuk op. De meet bleek echter net iets te ver te liggen en een aantal man kwam er nog overheen. Bob Jonkheer bleek over de snelste benen te beschikken van de Kampioenen en sprintte naar P6. Helaas geen eremetaal voor ons, maar gelukkig is iedereen heel gebleven!

6. Bob Jonkheer
8. Sepp Visser
14. Corné van der Meijden
21. Jorg Veldhuis
23. Rob Klinge
26. Jaap Kooistra
27. Melvin Werkhoven
28. Tijs van Beek
35. Jack van Honschoten
41. Henk Peters


Meer nieuws