H.S.V. De Kampioen
Sponsors

Sponsors voor een vereniging zijn als wielen voor een fiets. Met andere woorden zonder het een is het andere waardeloos. Zonder wielen is fietsen onmogelijk en zonder sponsors is het niet mogelijk om een gezonde vereniging te hebben en het geheel draaiende te houden.

HSV de Kampioen heeft sinds 2018 vier nieuwe sponsors. De sponsors zijn: JRS Makelaars, Schölvinck & Jager Notarissen, Holland Vastgoed Groep en Just Cycle. Het bestuur kijkt uit naar een mooie samenwerking en hoopt dat deze samenwerking nog lang zal duren. De aankomende drie jaren zal dit sowieso het geval zijn.

HSV de kampioen is de een na oudste wielervereniging van Nederland. De vereniging kent een rijke geschiedenis van talloze grote kampioenen die deel hebben uitgemaakt van de club. HSV de kampioen maakt daarnaast gebruik van de mooiste wielerbaan van Nederland namelijk ‘Wheelerplanet’. De club heeft tevens een grote jeugdafdeling waar genoeg potentieel bij zit om tijdens toekomstige koersen de spreekwoordelijke boel eens flink op te gaan schudden. Al met al een club met ambitie, sfeer, uitstraling en een club die financieel gezond is mede door de nieuwe sponsors.

Maar wie zijn die sponsors eigenlijk, wat hebben ze met HSV de Kampioen en waar staan ze voor. De sponsors zullen zich kort even aan u voorstellen.


 • Holland Vastgoed Groep

  Inspirerende en duurzame leef & werkomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is onze passie. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol met passie. Het sleutelbegrip "een duurzame toekomst" is voor ons integraal en lange termijn, voor al onze projecten is duurzaamheid echt een noodzaak.

  De veranderende economie, de complexe markt gecombineerd met onze ambitie om financieel haalbaar, duurzaam en energiezuinig vastgoed te realiseren, maakt dat een intense samenwerking tussen betrouwbare partners vereist is. Op deze wijze werken we vaak in teamverband en zijn dan in staat meerwaarde toe te voegen aan vastgoed. Vanuit de gedachte teamverband zijn we ook betrokken bij meerdere sporten waaronder HSV de Kampioen

  www.hvg-bv.nl
 • Schölvinck & Jager Notarissen

  Ons notariskantoor bestrijkt het volledige notariële spectrum, waaronder allerhande werkzaamheden te verstaan op het gebied van onroerend goed recht, familierecht en ondernemingsrecht. Gezien de diversiteit van de werkzaamheden, is het onontbeerlijk om op elk vakgebied gespecialiseerde notarieel juristen te hebben en gezien de grootte van het kantoor is zulks mogelijk en kunnen wij daarin voorzien. Deze personen zijn de rechtstreekse aanspreekpunten voor de specifieke probleemstellingen die ons bereiken. Het grote voordeel voor de cliënt: korte lijnen met specialistische kennis.

  In tegenstelling tot veel notariskantoren, zien wij het als een uitdaging om mogelijkheden/oplossingen te vinden die in eerste instantie niet haalbaar lijken.

  De directie van Schölvinck & Jager Notarissen bestaat uit enthousiaste sporters met veel passie voor de wielersport. Als een ruim honderd jaar oude wielervereniging, die nota bene haar roots in Haarlem heeft, ons benadert om te sponsoren, hoeven wij daar niet lang over na te denken

  www.sjnotarissen.nl
 • JRS makelaars

  JRS makelaars is actief vanuit 3 kantoren in de regio: Haarlem, Heemstede- Aerdenhout en Bloemendaal. Met een team van 15 gecertificeerde makelaars en commerciële binnendienst medewerkers bieden we een full-service pakket voor alle disciplines op de onroerendmarkt. Van aankoop tot verkoop van een woning, commercieel vastgoed, taxaties of nieuwbouw. Ook adviseren wij ontwikkelaars en gemeente op gebied van herontwikkeling en huisvesting.

  We zijn 30 jaar jong, weten wat er leeft in de regio en volgen continu de marktontwikkelingen. Een plezierige zekerheid als je op zoek bent naar een professionele partner op gebied van vastgoed.

  JRS ondersteunt een aantal goede doelen en clubs die nabij ons hart liggen. Zo ook HSV de Kampioen. Een club met passie en mensen die zich belangeloos inzetten om het clubleven rondom de sport te waarborgen. De toenemende aandacht die er is voor de wielersport zien wij ook terug bij onze relaties. In ons enthousiasme zijn er al ideeën uitgewerkt voor een JRS wieler evenement. De samenwerking tussen HSV de Kampioen en JRS belooft een groot succes te worden!

  jrsmakelaars.nl
 • Just Cycle Sportswear

  Just Cycle is een jong bedrijf geleid door Nick Toonen en Richard de Wit. Beiden hebben jarenlange ervaring in de wielersport en de nodige (wedstrijd)ervaring. Fietsen is onze passie. Wij hechten daarbij waarde aan mooie en kwalitatief hoogwaardige kleding. Voor ons is daarnaast van belang dat toegevoegde waarde voor een vereniging of bedrijf ontstaat door samenwerking en service boven het leveren van kleding. Dat betekent samen evenementen organiseren – zoals bijvoorbeeld een bedrijvencompetitie – en regelmatig overleg met het bestuur over het reilen en zeilen in de vereniging. Zo ontstaan kansen en mogelijkheden die vooraf niet zijn te voorspellen. Zie verder www.justcycle.nl voor een uitleg over ons bedrijf en portfolio.

  U leest dat niet alleen HSV de Kampioen ontzettend blij is met de sponsors ook de sponsors zijn blij met HSV de Kampioen. Een van de sponsors is daadwerkelijk actief binnen de wielersport bij andere sponsors sluit (top)sport aan bij de bedrijfsidealen of persoonlijke interesses. Een ding staat vast; we delen allemaal dezelfde passie voor de wielersport. De sponsors zetten zich in voor HSV de Kampioen en daarom zullen de renners van de club zich inzetten voor de sponsors. Onze renners in de herkenbare rood-zwarte kleding, met de namen van onze sponsors, zullen zich niet alleen in 2018 maar ook in de aankomende jaren laten zien in allerlei koersen en dan niet alleen bij het begin aan de start maar ook aan het eind op het podium.

  www.justcycle.nl
Grote Clubactie 2020