H.S.V. De Kampioen
Sponsors

Sponsors voor een vereniging zijn als wielen voor een fiets. Met andere woorden zonder het een is het andere waardeloos. Zonder wielen is fietsen onmogelijk en zonder sponsors is het niet mogelijk om een gezonde vereniging te hebben en het geheel draaiende te houden.

HSV de Kampioen heeft sinds 2018 vier nieuwe sponsors. De sponsors zijn: JRS Makelaars, Schölvinck & Jager Notarissen, Holland Vastgoed Groep en Just Cycle. Het bestuur kijkt uit naar een mooie samenwerking en hoopt dat deze samenwerking nog lang zal duren. De aankomende drie jaren zal dit sowieso het geval zijn.

HSV de kampioen is de een na oudste wielervereniging van Nederland. De vereniging kent een rijke geschiedenis van talloze grote kampioenen die deel hebben uitgemaakt van de club. HSV de kampioen maakt daarnaast gebruik van de mooiste wielerbaan van Nederland namelijk ‘Wheelerplanet’. De club heeft tevens een grote jeugdafdeling waar genoeg potentieel bij zit om tijdens toekomstige koersen de spreekwoordelijke boel eens flink op te gaan schudden. Al met al een club met ambitie, sfeer, uitstraling en een club die financieel gezond is mede door de nieuwe sponsors.

Maar wie zijn die sponsors eigenlijk, wat hebben ze met HSV de Kampioen en waar staan ze voor. De sponsors zullen zich kort even aan u voorstellen.


 • HvH Loodgieters & Installatietechniek

  HvH Loodgieters & Installatietechniek is een dynamisch bedrijf en gevestigd in IJmuiden. HvH staat voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons werkgebied is voornamelijk regionaal. Hier ligt ook onze kracht omdat wij als bedrijf erg betrokken zijn bij regionale klanten en bedrijven.

  Daarnaast vinden wij maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk en sponsoren al een aantal jaar met veel plezier verschillende verenigingen en sportevenementen. Dit zijn altijd lokale verenigingen of evenementen, waar wij als bedrijf op de een of andere manier altijd persoonlijk bij betrokken zijn. Daarnaast houdt eigenaar Rene Huijbens zelf ook erg van sporten, waaronder fietsen. Daarom willen wij ons graag de komende jaren ook als sponsor binden aan HSV de Kampioen.

  www.hvh.nu
 • TacTic wielerkleding

  TacTic wielerkleding is een jong bedrijf geleid door Nick Toonen en Richard de Wit. Beiden hebben jarenlange ervaring in de wielersport en de nodige (wedstrijd)ervaring. Fietsen is onze passie. Wij hechten daarbij waarde aan mooie en kwalitatief hoogwaardige kleding. Voor ons is daarnaast van belang dat toegevoegde waarde voor een vereniging of bedrijf ontstaat door samenwerking en service boven het leveren van kleding. Dat betekent samen evenementen organiseren – zoals bijvoorbeeld een bedrijvencompetitie – en regelmatig overleg met het bestuur over het reilen en zeilen in de vereniging. Zo ontstaan kansen en mogelijkheden die vooraf niet zijn te voorspellen. Zie verder https://tacticbenelux.com voor een uitleg over ons bedrijf en portfolio.

  U leest dat niet alleen HSV de Kampioen ontzettend blij is met de sponsors ook de sponsors zijn blij met HSV de Kampioen. Een van de sponsors is daadwerkelijk actief binnen de wielersport bij andere sponsors sluit (top)sport aan bij de bedrijfsidealen of persoonlijke interesses. Een ding staat vast; we delen allemaal dezelfde passie voor de wielersport. De sponsors zetten zich in voor HSV de Kampioen en daarom zullen de renners van de club zich inzetten voor de sponsors. Onze renners in de herkenbare rood-zwarte kleding, met de namen van onze sponsors, zullen zich niet alleen in 2018 maar ook in de aankomende jaren laten zien in allerlei koersen en dan niet alleen bij het begin aan de start maar ook aan het eind op het podium.

  tacticbenelux.com
 • Lifeguard

  Lifeguard helpt mensen en organisaties energieker en vitaler te worden, waardoor ze duurzaam beter kunnen presteren. Al bijna 20 jaar maken we succesvolle programma’ s voor alle mogelijke soorten organisaties, van advokatenkantoren tot IT-bedrijven, van afvalverwerkers tot ziekenhuizen, van banken tot ministeries.

  We helpen de mensen in die organisaties beter voor zichzelf te zorgen: beweging, ontspanning, slaap, stress, focus, voeding, balans, positieve mindset, doelen stellen en mentale veerkracht zijn thema’s die aan bod komen in onze trainingen, workshops, coaching en online begeleiding. Maar een vitale organisatie heeft ook vitaal leiderschap, een vitale cultuur en vitale teams nodig. Ook daar coachen en begeleiden we op, en het zijn belangrijke onderdelen in onze aanpak.

  Van oudsher zijn we zeer sportminded. We hebben veel oud topsporters in dienst, maar ook een oude topsporter ;-). Logisch natuurlijk dat hij en de andere leden van de Kampioen met Lifeguard op hun tenue rondrijden! 

  www.lifeguard.nl