H.S.V. De Kampioen
Gratis shirt en buff sjaal

Beste Kampioens-leden,

Er is fantastisch nieuws. Enige tijd geleden heeft onze vereniging geholpen bij de feestelijke onthulling van de Gerrie Knetemann brievenbus op het kopje van Bloemendaal. Op onze website maar ook op TV Noord-Holland is hier uitvoerig aandacht aan besteed. Als dank voor onze inzet heeft PostNL aangeboden om eenmalig een bedrag te willen sponsoren ten faveure van onze vereniging. Daarom kunnen we elk lid een gratis wielershirt aanbieden met het logo van PostNL hier extra aan toegevoegd. Het is uiteindelijk dus ook nog eens een “limited edition” exemplaar maar mag gewoon gebruikt worden tijdens de koersen en voldoet aan de kledingafspraken die wij met elkaar hebben gemaakt. Daarnaast krijgt iedereen een gratis Buff-sjaal bij de uitlevering van het shirt, ook dit valt onder de eenmalige actie.

Hoe gaan we het aanpakken:

  • Elk lid kan door gebruik te maken van zijn/haar account in onze webshop een bestelling van het wielenshirt plaatsen (buff-sjaal krijgt u bij uitlevering en hoeft niet besteld te worden)
  • Per mailadres kunt u 1 wielershirt bestellen. Indien u voor meerdere personen binnen een gezin moet bestellen dan dient u in de webshop meerdere accounts aan te maken met meerdere mailadressen. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan is er de mogelijkheid om de aantallen en maten door te geven aan Sonja.
  • De webshop is benaderbaar via de volgende link; https://hsvdekampioen.justcycleshop.nl/
  • Ga in de webshop naar artikelen en zoek het gratis wielershirt. Het wielershirt is €0,00 en bestel uw maat. U hoeft dan niets af te rekenen.
  • Tussen 1 en 12 juni kunt u de bestelling plaatsen.
  • Levering van het shirt zal dan 1e week augustus plaatsvinden.
  • Natuurlijk is het ook mogelijk andere HSV de Kampioen kleding te bestellen. Natuurlijk wel gewoon tegen betaling maar deze spullen zullen dan ook in augustus uitgeleverd worden.

Is dit geen goed nieuws? Succes met bestellen!

Namens het bestuur,


Meer nieuws