H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Vandaag haast 90 renners bij de zondagcompetitie waarvan 30 kampioensleden. Een mooi aantal om een leuke wedstrijd mee te rijden.

Direct na de start tekende zich een groep af die tot het laatste moment voor de eindzege zou gaan strijden. Zowel bij de nieuwelingen/dames (9 deelnemers) als de B categorie (21 deelnemers) waren er renners die meteen van voren zouden gaan en zich niet door de anderen in de luren zouden laten leggen.

Vanaf deze plek moet nog wel de regels even extra duidelijk gemaakt worden. De categorieën dienen separaat te blijven rijden. Indien zij ingehaald dreigen te worden door een snellere categorie dan laten ze die categorie gewoon voorbijgaan en pakken daarna de draad weer op van hun eigen wedstrijd. Vandaag waren er renners die in de finale met een snellere categorie mee gingen en daardoor de wedstrijd wonnen. DIT IS NIET TOEGESTAAN!

Bij de nieuwelingen/Dames was Joeri Schaper de snelste van vandaag voor Lucas Vries en Rick Rozenburg. De winst bij de B categorie ging naar Sandor Heman en Rob Klinge terwijl de derde stek naar Frank Hutzezon ging.

Bij de A categorie was het een sprint van 4 renners voor de eindzege. Paul den Edel won die sprint voor Menno Don, Pim Hackman en Teun Groeneveld.

De snelste ronde: Rene v.d. Lee met 3.36.143 gemiddelde snelheid 53 km/pu

A Klasse

1.Paul den Edel
2.Menno Don
3.Pim Hackman
4.Teun Groeneveld
5.Ritsaert Cluistra
6.Martijn Suk
7.Melvin Bos
8.Yahir Quiroga
9.Pieter Oosens
10.Danny den Hollander

B Klasse

1.Sandor Heman
2.Rob Klinge
3.Frank Hutzezon
4.Jurgen Otten
5.Bart Wernik
6.Olav Heuts
7.Patrick Lespinasse
8.Mathijs Wansink
9.Marlin Burkunk
10.Marcel Schagen

Nieuwelingen/Nieuweling Dames/Dames

1.Joeri Schaper
2.Lucas Vries
3.Rick Rozenburg
4.Maaike Pronk
5.Roy Band
6.Nick Ligthart
7.Marco Klinge
8.Mick Stromeier
9.Loes Rozenburg