H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Vandaag was het eindelijk zover. Wij mochten weer wedstrijden organiseren en meteen kwamen er ruim 70 renners naar het parkoers dat 265 dagen achtereen niet gebruikt is geweest voor wedstrijden. Veel renners uit de regio bevonden zich vandaag in Limburg of de Belgische Ardennen ander hadden we zeker de 100 renners aangetikt. Super!

Tevens was het de eerste dag van de nieuwe categorie indeling. Het is even wennen maar we hebben als bestuur geluisterd naar de renners waar een groot deel vond dat het allemaal veel te snel ging. Dit is een pilot voor dit jaar en bij de winterstop gaan we evalueren wat we volgend seizoen gaan doen. Het bleek niet voor iedereen duidelijk maar je mag je inschrijven in de categorie die je wil. Je kan dus ook veranderen van categorie als het te snel of te langzaam gaat. Echter kan je de eventueel behaalde punten niet meenemen naar een andere categorie.

De wedstrijd zelf was een variatie van kopmannen(vrouwen). Dane reed de een op kop en dan weer een ander. Het was frappant om te zien dat alle drie de categorieën bijeen bleven en er geen achterblijvers waren.

Bij de Dames/nieuwelingen was het een familietwist. Broer en zus Rozenburg streden tot de laatste meter wie de eerste plaats zou verdienen.

Bij de B rijders was het Eric Zwart die met de eerste overwinning in dit seizoen naar huis kon gaan door voor Menno Hillebregt en Frans Tebrugge over de meet te komen.

Bij de A rijders 60 man aan de start die er met een bloedsnelheid vandoor gingen. Zoals eerder gezegd bleef alles bijeen met steeds wisselende kopmannen. Uiteindelijk was het Serginho Wilshaus die voor Gerwin Colje en goodold Brian Burggraaf over de meet kwam en de wedstrijd naar zich tor trok

A Klasse

1.Serginho Wilshaus
2.Gerwin Colje
3.Brian Burggraaf
4.Quinty Bouckaert
5.Binck Burger
6.Jesper Dijksman
7.Kay Pronk
8.Pim Hackman
9.Wessel Kuiper
10.Danny den Hollander

B Klasse

1.Eric Zwart
2.Menno Hillebregt
3.Frans Terbrugge
4.Frank Hutzezon
5.Sander Aardenburg
6.Paul van Schagen
7.Mike v.d. Meij
8.Gerard Albrink

Nieuwelingen/Nieuweling Dames/Dames

1.Rick Rozenburg
2.Loes Rozenburg