H.S.V. De Kampioen
Uitslag

Spaarneduin makelaars competitie
Spaarneduin makelaars competitie

Helaas is onze vaste auteur van de site met ziekteverlof, maar van de wedstrijd van vandaag had hij toch niet veel kunnen maken.

Slechts 17 mannen op de streep om de wedstrijd aan te vangen. Dit kwam mede door het feit dat het vakantietijd is en dat vanmiddag in Beverwijk de plaatselijke ronde wordt gereden met ruim 110 man aan de start.

Bij ons ging het in het begin erg rustig. De 17 renners konden allemaal volgen. Halverwege de wedstrijd de eerste ( en tevens de laatste3 druppels) maar die deden toch drie renners besluiten op te stappen en binnen een bakse koffie of thee te halen.

Bij de nieuwelingen zou de winnaar niet met een sprint hoeven winnen immers er was maar 1 deelnemer. Wel moet gezegd worden dat Roy de gehele wedstrijd in de hoofdmacht is gebleven en zo te zien gemakkelijk bij kon houden.

Bij de masters 50 Was het Jack v Honschoten die samen met de master40 Bart Ruiten er vandoor ging en ook niet meer achterhaald zou worden. Bij de masters 50 werd Marlin Burkunk 2 en Rinus Cerfontain 3. Bij de masters 40 werd Ruud Duivenvoorden 2 en Joost Tetteroo 3

Bij de categorie Overigen behaalde Maas van Westerhoven zijn eerste seizoensoverwinning op WheelerPlanet.

Masters 50+

1.Jack van Honschoten
2.Marlin Burkunk
3.Rinus Cerfontain
4.Sep Visser
5.Hans van Eijk
6.Jeroen Weltman

Masters 40+

1.Bart van Ruiten
2.Ruud Duivenvoorden

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Maas van Westerhoven
2.Robin Pos

Nieuwelingen/Nieuweling Dames/Dames

1.Roy Tetteroo