H.S.V. De Kampioen
Uitslag

Spaarneduin makelaars competitie
Spaarneduin makelaars competitie

Vandaag geen nieuwelingen of dames aan de start maar wel 65 renners in de andere categorieën. Vanaf de start ging het vandaag weer bijzonder snel, maar gelukkig konden alle renners op een paar na het tempo redelijk volgen. Slecht een enkeling viel uit hetzij door materiaalpech of dat de snelheid toch te hoog lag.

Al snel ontstond er een groep van 5 renners uit de categorie Overigen die zich losreden van het peloton. Deze 5 zouden niet meer achterhaald worden door de groep en moesten op het einde van de koers sprinten voor de zege en overige podiumplaatsen. De masters 40 en 50 leven lekker bijeen samen met de overgebleven renners uit de categorie overigen. Ook bij deze categorieën was een eindspurt bepalend voor de eindzege.

Wel willen wij de renners er nogmaals op wijzen dat er digitaal ingeschreven moet worden, omdat de inschrijving voor de zondagrit sluit op zaterdag om 20.00 uur en voor de dinsdag om 12.00 uur. In incidentele gevallen is bijschrijven mogelijk maar de inschrijving sluit voor iedereen 15 minuten voor aanvang van de koers. Daarna is het alleen mogelijk om mee te rijden maar wordt je niet in de klassering opgenomen.

Masters 50+

1.Wim van Leest
2.Sep Visser
3.Jack van Honschoten
4.Jan Repko
5.Paul van Schagen
6.Marcel Boerrichter
7.Martin Krijt
8.Mathijs Wansink

Masters 40+

1.Juan Vazquez Gonzalez
2.Bas Steenbrugge
3.Tom van Hemert

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Glenn van Nierop
2.Thijs Zuurbier
3.Yahir Quiroga
4.Paul Snip
5.Menno Don
6.Raphael Mouton
7.Jesper Dijksman
8.Tom Jonkmans
9.Nick Roetman
10.Serginho Wilshaus