H.S.V. De Kampioen
Uitslag

Spaarneduin makelaars competitie
Spaarneduin makelaars competitie

53 renners aan de start voor de zondagmorgencompetitie. Al snel na de start ontstond er een kopgroep van een maan of zes die iets later in de wedstrijd gereduceerd werd tot 4 man.

Deze kopgroep bestaande uit Niels Reemeijer,Pim Hackman, Owen Gelein en Florian Bont. Helaas kon de laatste renners hert op het einde niet meer bijhouden, kortweg omdat het tempo toch wel hoog lag vanmorgen. Van de renners hoorde we dat het tempo regelmatig de 50 aantikte dus dat mag best snel genoemd worden.

De rest van de renners bleven eigenlijk lekker bijeenzitten tot ze de bel kregen van de laatste ronde. Daarna kwam er vuur in en konden we vier mooie eindspurts zien. Bij de dames was Joke v.d. Ploeg te snel voor Marieke Jacobs en bij de 50+ renners was Marcel Hoffman de snelste voor Wim van Leest, Erwin “de Kist ”Kistemaker tekende voor een derde positie.

Juan Vazquez Gonzalez was de snelste 40+er van het peloton, tweede werd Hans Schelvis die zijn positie in de stand verbeterde en derde werd Johan Terpstra. Bij de overigen was Niels Reemeijer Pim Hackman en Owen Gelein de baas door als eerste over de meet te komen.

Masters 50+

1.Marcel Hofman
2.Wim van Leest
3.Erwin Kistemaker
4.Sep Visser
5.Jeroen Weltman
6.Simon Jorritsma
7.Jack van Honschoten
8.Henk Peters
9.Mathijs Wansink
10.Paul van Schagen

Masters 40+

1.Juan Vazquez Gonzalez
2.Hans Schelvis
3.Johan Terpstra
4.Bram Hoffmans
5.Huseyin Koseoglu

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Niels Reemeijer
2.Pim Hackman
3.Owen Geleijn
4.Florian Bont
5.Ritsaert Cluistra
6.Samuel Hutzezon
7.Yahir Quiroga
8.Ron Vroom
9.Dennis Oolbekkink
10.Martijn Veenhoven

Nieuwelingen/Nieuweling Dames/Dames

1.Joke van der Ploeg
2.Marieke Jacobs