H.S.V. De Kampioen
Uitslag

Spaarneduin makelaars zondag competitie
Spaarneduin makelaars zondag competitie

Eindelijk, daar was hij dan …............ De eerste wedstrijd van het seizoen met 44 starters. Het was behoorlijk fris (zeg maar koud) toen de eerste renners hun wedstrijd begonnen. Lange tijd bleven de groepen bijeen maar halverwege de wedstrijd zag je toch al gaten ontstaan.

Zeker bij de A rijders waar er twee man echt van doorgingen en een voorsprong [pakte van meer dan twee minuten. Ze hadden echter niet gerekend op David Abraham, de Olympisch kampioen, die zich langzaam maar zeker naar de twee vluchters toereed en op het einde van de koers zelf meedeed om de podiumplaatsen.

Bij de Nieuwelingen ging de strijd vandaag tussen Rick Rozenburg en Mick Stromeier voor de eerste stek. Uiteindelijk was het Rik die het eerste over de meet kwam.

Bij de B rijders was Duncan Oudshoorn de eerste winnaar van het seizoen door de sprint te winnen van Wim van Leest en David van Veen.

Bij de A rijders ging de uiteindelijke winst naar Alexander Villasmil Pera, die trouwens zijn eerste wedstrijd hier reed, de tweede stek werd opgeëist door medevluchter Sam Hutzezon die met drieduizendste van een seconde net te laat kwam voor de eerste stek. David Abraham werd zoals eerder gezegd derde en de sprint van het peloton werd gewonnen door Guido de Koning.

A Klasse

1.Alexander Villasmil Pera
2.Samuel Hutzezon
3.David Abraham
4.Guido de Koning
5.Thomas Krijgsman
6.Jurgen Otten
7.Jesper Dijksman
8.Sep Visser
9.Yahir Quiroga
10.Donny Hoogschagen

B Klasse

1.Duncan Oudshoorn
2.Wim van Leest
3.David van Veen
4.Wes Dekkers
5.Frank Hutzezon
6.Mike v.d. Meij
7.Gerben Voogd
8.Arjan Rebel
9.Jaap Kooijstra
10.Rene v.d. Hof

Nieuwelingen/Nieuweling Dames/Dames

1.Rik Rozenburg
2.Mick Stromeier
3.Loes Rozenburg