H.S.V. De Kampioen
Uitslag

Schölvinck & Jager notarissen dinsdag competitie
Schölvinck & Jager notarissen dinsdag competitie

Een toch wel bijzondere avond. 29 deelnemers aan de dinsdagcompetitie en van die 29 deelnemers waren er maar liefst 20 van onze eigen vereniging. Dit kwam doordat de nieuwelingen i.p.v. een aparte jeugdtraining nu meededen met de rest van de vereniging om zo ervaring op te doen voor de komende jaren. Dit is iets wat we hopen mee zal gaan gebeuren. Zeker als je de koers hebt gezien waarbij de nieuwste renners in het peloton over het algemeen heel goed bij konden blijven.

Op de meet won Finn Smith nipt voor Rick Rozenburg en Jasper Roozen. Bok de B categorie ging de winst naar Joey Bosch die zijn wiel net iets eerder over de meet kreeg dan Jaap Kooiman en Jurgen Otten. Paul den Edel won magistraal de koers bij de A categorie door halverwege de koers weg te springen met Jesper Dijksman. Samen kregen zij 3 minuten voorsprong maar in de laatste ronde moest Jesper capituleren. Jack v Honschoten werd derde in de categorie.

Er is voor de oplettende rijder een klein wijziging geweest in de uitslag. Twee renners waren namelijk in de verkeerde categorie geplaatst in de jurywagen, en dat is gecorrigeerd.

Volgende week is er GEEN reguliere wedstrijd voor de competitie i.v.m. de wedstrijd in het kader van de KWW. (zie site…..https://www.hsvdekampioen.nl/wedstrijd/2021/kennemer-wielerweek_1014.html. Op 31 augustus is de laatste wedstrijd voor de dinsdagcompetitie met aansluitend de prijsuitreiking.

De snelste ronde: Jos Leijten met 4.14.046

A Klasse

1.Paul den Edel
2.Jesper Dijksman
3.Jack van Honschoten
4.Jos Leyten
5.John Koot

B Klasse

1.Joey Bosch
2.Jaap Kooijstra
3.Jurgen Otten
4.Wes Dekkers
5.Mike v.d. Meij
6.Marcel Schagen
7.Bart Wernik
8.Patrick Lespinasse
9.Paul van Schagen
10.Maaike Pronk

Nieuwelingen/Nieuweling Dames/Dames

1.Finn Smith
2.Rik Rozenburg
3.Jasper Roozen
4.Figo Kraan
5.Thomas Monkelbaan
6.Loes Rozenburg
7.Kjell Edam