H.S.V. De Kampioen
Uitslag

Schölvinck & Jager notarissen dinsdag competitie
Schölvinck & Jager notarissen dinsdag competitie

Vanavond weer 45 renners aan de start voor de dinsdagavondcompetitie. Zoals de laatste tijd gebruikelijk gingen de renners er weer met een bloedsnelheid vandoor. Een snelheid die niet meer naar beneden zou gaan. Dit resulteerde in vier sprints voor de eindzege.

Lola Bakker Won van Donny Hoogschagen de wedstrijd bij de nieuwelingen / dames. Iloy Fennis was de snelste inde categorie 50+ door jack van Honschoten en Sep Visser op de meet te verslaan. Brian Burggraaf won de koers bij de 40+ voor Martijn Suk en John Koot.

Dit winst bij de overigen ging naar Timothe Ceresa Die in een machtige eindspurt Serghino Wilshaus en Eelke Nikkels versloeg.

Heel opvallend vanavond was dat van de 45 deelnemers er 14 waren die geen of geen werkende transponder op de fiets hadden zitten. Wel gaven zij vaak hun nummer bij de inschrijving op, maar de transponder zat op de andere fiets of lag thuis. Dit is dan ook een reden om niet in de uitslag te komen.

Alle renners dienen een werkende transponder op de fiets te hebben zodat zij geklasseerd kunnen worden. Wij doen alles om een juiste klassering op papier te krijgen, maar zoals in de wedstijdregels staat:  geen transponder (niet werkend) is geen uitslag.

Nieuwelingen

1.Lola Bakker
2.Donny Hoogschagen

Masters 50+

1.Iloy Fennis
2.Jack van Honschoten
3.Sep Visser
4.Paul Pruis
5.Paul van Schagen

Masters 40+

1.Brian Burggraaf
2.Martijn Suk
3.John Koot

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Timothe Ceresa
2.Serginho Wilshaus
3.Eelke Nikkels
4.Frank Roling
5.Pim Hackman
6.Daniel Noordover
7.Gerwin Colje
8.Thomas Hartog
9.Lars de Weerd
10.Danny den Hollander