H.S.V. De Kampioen
Uitslag

Schölvinck & Jager notarissen dinsdag competitie
Schölvinck & Jager notarissen dinsdag competitie

Al snel na de start viel het peloton van ruim 30 renners uiteen in verschillende groepen. Een aantal vluchtpogingen werden gedaan maar het zou tot halverwege de koers duren voordat er een kopgroep ontstond die niet meer terug gehaald zou worden. Uiteindelijk bleef de kopgroep op ruim 3 minuten voorsprong. Opmerkelijk was dat in de kop tevens een nieuweling en een 50+renners meereed en dit ook tot het einde van de koers vol hielden.

Nu waren dat niet de minste renners want Sep Visser is een renner die toch altijd van voren weet te rijden of minstens van voren weet te finishen. Raphael Mouton had vandaag de kans bij de nieuwelingen om rivaal Maxime Duba te verslaan.

Bij de nieuwelingen was het dus Raphael Mouton die de wedstrijd won voor Maxime Duba. Derde werd Nienke Veenhoven die daarmee meteen de snelste dame in het peloton was.

Bij de 50+ was de winst voor Sep Visser die in de kop mee reed. Jack van Honschoten wist nipt voor Iloy Fennis over de meet te komen met een meetbaar verschil van 0.017 sec. Bij de 40+ (slechts 2 deelnemers) pakte René v.d. Lee ne winst voor Derk de Jager.

Bij de groep elite ging de strijd om de eerste plaats tussen de drie koplopers. Op de meet was Pim Hackman 0.2 sec sneller dan Frank Roling en Patrick Stengs.

Nieuwelingen

1.Raphael Mouton
2.Maxime Duba
3.Nienke Veenhoven

Masters 50+

1.Sep Visser
2.Jack van Honschoten
3.Iloy Fennis
4.Menno Hillebregt
5.Sjaak Steengs
6.Paul Pruis

Masters 40+

1.Rene van der Lee
2.Derk de Jager

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Pim Hackman
2.Frank Roling
3.Patrick Stengs
4.Thom Leegwater
5.Danny den Hollander
6.Robert Zoetmulder
7.Remy Zaagman
8.Alexander Serraris
9.Jos Leyten
10.Barry Bel