H.S.V. De Kampioen
Uitslag

Schölvinck & Jager notarissen dinsdag competitie
Schölvinck & Jager notarissen dinsdag competitie

Vanavond hadden we weer 31 renners aan de start, onder de deelnemers ook elite dame Nina Kessler die er naar haar zeggen weer veel zin in had. Na twee ronden bleek hoeveel zin want ze trapte haar ketting in twee delen en moest het veld verlaten.

De overigen renners reden met een weer zeer hoge snelheid door om weg te komen uit de greep van het peloton. Helaas lukte dat eigenlijk voor weer geen enkele renner want alles werd weer teruggepakt voor de finale begon.

Bij de nieuwelingen was het een strijd tussen drie clubgenoten waarvan Raphael Mouton vanavond de sterkste was voor Maxime Duba en Pepijn Veenings. Jack van Honschoten was de sterkste 50+er door Sep Visser nipt voor te blijven met een verschil van 0.06seconde. Derde werd Iloy Fennis.

Bij de 40+ helaas maar twee deelnemers waarvan John Koot de wedstrijd won voor Eric Zwart. Bij de categorie overigen was het een echte eindspurt met alle vedetten voorin. Uiteindelijk was het Gerwin Colje die de wedstrijd naar zich toetrok voor Gino Vierhouten en Paul den Edel.

Nieuwelingen

1.Raphael Mouton
2.Maxime Duba
3.Pepijn Veenings

Masters 50+

1.Jack van Honschoten
2.Sep Visser
3.Iloy Fennis
4.Rob Klinge
5.Menno Helverstein
6.Simon Jorritsma

Masters 40+

1.John Koot
2.Eric Zwart

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Gerwin Colje
2.Gino Vierhouten
3.Paul den Edel
4.Niels Reemeijer
5.Jesper Smorenberg
6.Thomas Hartog
7.Patrick de Smit
8.Sebastiaan Sebregts
9.Robert Zoetmulder
10.Teun Groeneveld