H.S.V. De Kampioen
Uitslag

Kennemerwielerweek
Kennemerwielerweek

Een kleine 50 renners aan de start voor de tweede wedstrijd in het kader van de Kennemer Wieler Week. Een nieuwe competitie georganiseerd door vier verenigingen die binnen een week afgehandeld worden en daardoor toch een grote aantrekkingskracht hebben op de renners die zelfs uit Den Helder komen om mee te rijden. Een serie wedstrijden die naar wij hopen de volgende jaren een vervolg krijgt.

Vanaf het begin was er onrust in het peloton. Steeds weer andere renners probeerden weg te rijden en zo uit de greep te blijven van de rest van de deelnemers. Martijn Suk probeerde het een aantal; malen vaak met Brian Burggraaf maar al deze pogingen zouden uitlopen op een hereniging.

Tegen het einde van de wedstrijden (1 start en 6 x een finish) wisten twee renners zich echt los te maken, dat waren Ward Koster en Paul den Edel, (de nummer twee van de eerste wedstrijd). Deze twee zouden niet meer bijgehaald worden en moesten samen uitvechten wie de winnaar op WheelerPlanet zou worden. De gemiddelde snelheid over alle wedstrijd lag trouwens op zo’n 45 kilometer per uur gemiddeld.

De winnaars van de verschillende categorieën zijn:

Nieuwelingen…. Ravi Raadgevers

Dames…………….Tessa Dijksman

60+…………………Willem Hus

50+………………..Ron Vroom

40+………………..Brian Burggraaf

40-………………..Paul den Edel

foto's kunt U zien op:https://myalbum.com/album/twFuxEhd2QVD

met dank aan Kristel Nijssen