H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Haast een recordaantal deelnemers aan de zondagcompetitie. Maar liefst 114 renners aan de start om hun rondjes over de baan te vliegen. Dit is iets waar we als organisator best wel trots op zijn en zeker ook koesteren.

Met opzet zeggen we vliegen want de snelheid was weer zeer hoog. Een aantal renners kon het niet bijhouden of kreeg materiele pech maar het merendeel van de renners ging met een gemiddelde van 40 km per uur over de baan.

Helaas waren er, naar het leek twee kleine valpartijtjes waarvan Paul van Schagen de eerste was. Het leek allemaal mee te vallen, zelf wei hij dat de pijn direct al wegging, maar achteraf heeft hij toch zijn sleutelbeen gebroken. Namens alle renners en natuurlijk ook namens het bestuur wensen wij hem sterkte en hopen hem weer snel terug te zien in het peloton.

Bij de categorie dames/nieuwelingen ging de volle winst naar Joeri Schaper die samen met Thomas Krijgsman (2de) en Anouk van Leest(3de) op tijd weggesprongen was. Nienke Veenhoven werd mooi vierde op ruim 4 minuten van nummer vijf. Anouk was met deze derde plaats tevens de snel;ste dame van de dag.

Bij de masters 50+ waren er op de meet 6 renners die voor de eindspurt gingen. Good old Erwin Kistemaker (de kist) wist 0.03 seconden zijn wiel eerder over de streep te halen dan Sep Visser die op zijn beurt 1 seconde voor Marlin Burkunk over de meet kwam.

Bij de masters 40+ waren er 7 gegadigde voor de overwinning. Uiteindelijk was het Martijn Suk die de volle 10 punten pakte voor Marcel Boerrigter en Hans Schelvis.

Bij de snelste klasse (niet vervelend bedoeld) en met 75 deelnemers wisten maar liefst 30 deelnemers te eindigen binnen de 10 seconden van de winnaar. De dag premie en daarmee de 10 punten gingen naar Alain Broos die nipt voor Pim Hackman en Bart Vreugdenhil over de finish kwam. Koen Polder voerde de rest van het peloton aan door knap vierde te worden.

Hierbij een impressie van de wedstrijd 

Nieuwelingen

1.Joeri Schaper
2.Thomas Krijgsman
3.Anouk Leest
4.Nienke Veenhoven
5.Lola Bakker
6.Collin Westbroek
7.Lukas Vris
8.Tim Stromeier
9.Emma Zoetmulder
10.Maaike Pronk

Masters 50+

1.Erwin Kistemaker
2.Sep Visser
3.Marlin Burkunk
4.Jaap Kooistra
5.Brendan Bank
6.Wim v.d. Plas
7.Frank Nijssen
8.Paul Pruis
9.Dirk Dijksman
10.

Masters 40+

1.Martijn Suk
2.Marcel Boerrichter
3.Hans Schelvis
4.Arjan Rebel
5.Jorge van Vliet
6.Patrick IJpelaan
7.Tijs van Beek
8.Hans Passchier
9.Eric Zwart
10.Jasper de Boer

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Alain Broos
2.Pim Hackman
3.Bart Vreugdenhil
4.Koen Polder
5.Gino Vierhouten
6.Timothe Ceresa
7.Serginho Wilshaus
8.Richard Jansen
9.Christiaan van Dokkum
10.Frank Roling