H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Op de verjaardag van onze vereniging (opgericht op 26 juli 1905) stonden er weer 68 renners te trappelen om hun rondjes te gaan rijden. Na de inrijronde was het meteen raak wat de snelheid betreft. Er werd gereden met een snelheid van rond de 50 kilometer per uur wat voor een aantal deelnemers te snel was en daardoor moesten afhaken.

Dit hield niet in dat het een saaie wedstrijd was. Het voorste gedeelte van het peloton veranderde per ronde maar het zou een half uur duren voordat er een kopgroep ontstond. Deze kopgroep wist een voorsprong op te bouwen van rond een minuut en zou deze haast tot het einde van de koers vasthouden.

Thomas Krijgsman was de snelste in de categorie dames/nieuwelingen, op de voet gevolgd door Felix van Hemert. Masja Keesman werd derde en was weer eens de snelste dame uit de koers. Bij de 50+ masters was het Frank Nijssen die weer eens op eigen parkoers een wedstrijd won. Marlin Burkunk werd knap tweede en Frederico de Marco tekende voor een derde plaats.

Brian Burggraaf stelde orde op zaken door bij de masters 40+ te winnen voor Hans Schelvis en Marco Postma. Bij de categorie overigen Was het Michiel Kok die met een super sprint de koers naar zich toe wist te trekken. Timothe Ceresa werd tweede voor Gerwin Colje die derde werd. De sprint van het peloton werd gewonnen door Joppe v.d. Wal.

De snelste ronde werd vandaag gereden door Gerwin Colje met 3.52.275

Door een storing bij Mylaps helaas geen tijduitslagen

Nieuwelingen

1.Thomas Krijgsman
2.Felix van Hemert
3.Masja Keesman
4.Maaike Pronk
5.Femke Reemeier

Masters 50+

1.Frank Nijssen
2.Marlin Burkunk
3.Frederico di Marco
4.Paul van Schagen

Masters 40+

1.Brian Burggraaf
2.Hans Schelvis
3.Marco Postma
4.Marcel Boerrichter
5.Ivo Rigter

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Michiel Kok
2.Timothe Ceresa
3.Gerwin Colje
4.Pim Hackman
5.Frank Roling
6.Ward Koster
7.Bram Kras
8.Job van der Wal
9.Joost Nat
10.Serginho Wilshaus