H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Maar liefst 88 renners aan de start voor de zondagcompetitie. Het was goed weer en dat kon je ook wel weer zien aan de snelheid waarmee de renners over de baan gingen. Snelheden van ruim 40 per uur bleken gewoon een gemiddelde te zijn.

Bij de categorie nieuwelingen /dames was dit voor de meeste dames iets te snel waardoor zij moesten afhaken. De mannen in deze categorie konden het tempo wel goed bijhouden en reden dan ook in groep naar de finish. Op de meet was Maxime Duba de snelste renner voor Stefan Koning en Lance Venema. Masja Keesman van HSV de Kampioen was de snelste dame in dit gezelschap.

Bij de masters 50+ waren er op het einde nog 6 renners die voor de eindzege reden. De rest had helaas eerder af moeten haken vanwege snelheid of conditie. De zege ging naar sprintkanon Erwin Kistemaker die vandaag weer zijn rentree maakte op ons Parkoers. Jack van Honschoten tekende voor een tweede en Rinus Cerfontain voor een derde stek

Bij de masters40+ bleven alle renners bijeen om de strijd voor de eerste plaats. Echter hadden zij niet op Brian Burggraaf gerekend, want die vond weer de kracht om ook deze koers op zijn naam te zetten. Hij deed dir door 0.1 sec voor Jans Schelvis over de streep te komen. Arjan Rebel tekende voor een derde plaats.

Bij de overigen gingen maar liefst 55 rennen van start en die zouden tot aan de finish bijeen blijven. De snelheid was zoals gezegd flink hoog en ook bij iedere doorkomst lag er een andere renner aan de kop van het peloton.

Helaas viel een van de kanshebbers, Paul den Edel, een paar ronde voor het einde op het rechte stuk voor de jurywagen, waarschijnlijk door een manoeuvre van een andere renner. Het resultaat van de valpartij was heel grote schaafwonden over zijn hele lichaam, die door de WEHBO mensen verzorgd werden. Daarna is hij toch naar het ziekenhuis gereden om naar zijn verwondingen te laten kijken. Op het moment van schrijven hebben wij verder nog geen berichten van da kant van Paul gehoord.

Op de meet was Gino Vierhouten de snelste renner voor Timothe Ceresa en Stefan van Sprengen. In de uitslag op onze site en de site van Mylaps staat een gereconstrueerde uitslag. Tijdens de finish crashte de aankomstcomputer op een onderdeel en bleek de volgorde niet helemaal correct te zijn, waarvoor ons excuus. De uitslag op onze eigen site is de enige echte!! (www.hsvdekampioen.nl)

Nieuwelingen

1.Maxime Duba
2.Stefan Koning
3.Lance Venema
4.Thomas Krijgsman
5.Jasper Butter
6.Felix van Hemert
7.Masja Keesman
8.Judith van Duin
9.Ilse Hoornsman
10.Tessa Kleijn

Masters 50+

1.Erwin Kistemaker
2.Jack van Honschoten
3.Rinus Cerfontain
4.Jan Repko
5.Gerard van Rijsel
6.Hans van Eijk
7.Erik Herman
8.Rob Hulscher
9.Paul Pruis
10.Leendert Pot

Masters 40+

1.Brian Burggraaf
2.Hans Schelvis
3.Arjan Rebel
4.Jasper de Boer
5.Hugo Bakker
6.Nina Buysman
7.Michel Butter
8.Peter Fuchs

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Gino Vierhouten
2.Timothe Ceresa
3.Stefan van Sprengen
4.Pim Hackman
5.Berend Bervoets
6.Frank Roling
7.Thomas Hartog
8.Binck Burger
9.Nick Roetman
10.Brendan Berendse