H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Met 75 renners aan het vertrek op een zonovergoten parkoers zag het er weer uit als vanouds. Alle renners in de vier categorieën hadden er zin in en dat bleek meteen uit de snelheid die het peloton in het begin van de wedstrijd reed. Een paar renners die nog weinig kilometers in de benen hadden zitten moesten hierdoor afhaken maar het gros kon gewoon goed bijblijven om de wedstrijd uit te rijden.

Bij de dames/nieuwelingen categorie zou de winst na een felle sprint naar Felix van Hemert gaan die 0.3 seconde voor Thomas Krijgsman over de meet kwam. Tim Stromeier won de sprint van de groep.

Bij de 50+ was de winst voor Jack van Honschoten die Rob Klinge te snel afwas op de finish. Paul van Schagen tekende voor een derde stek.

Bij de 40+ was er een grote concurrentie voor de eerste plaats maar na een ferme eindspurt was Eelco v Wort de snelste master door zelfs Brian Burggraaf en Marco Postma te verslaan. In de “koningsklasse” categorie overigen was het een heel heftige strijd. Vele renners mochten zich even op de kop zetten maar daar waar de prijzen verdeeld worden was Jesper Rasch de snelste. Hij versloeg Bick Burger en Serghino Wilshaus.

Nieuwelingen

1.Felix van Hemert
2.Thomas Krijgsman
3.Tim Stromeier
4.Masja Keesman
5.Lisanne Al
6.Noah Peute
7.Femke Reemeier
8.Maaike Pronk

Masters 50+

1.Jack van Honschoten
2.Rob Klinge
3.Paul van Schagen
4.Leendert Pot

Masters 40+

1.Eelco van Wort
2.Brian Burggraaf
3.Marco Postma
4.Hans Schelvis
5.Arjan Rebel
6.Jasper de Boer
7.Jos Backer
8.Frederico di Marco
9.Johan Terpstra
10.Peter Fuchs

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Jesper Rasch
2.Binck Burger
3.Serginho Wilshaus
4.Timothe Ceresa
5.Pim Hackman
6.Jorn Teer
7.Cisco Pels
8.Ritsaert Cluistra
9.Wilco van Dorp
10.Kay Pronk