H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Vandaag de eerste wedstrijd op de zondagmorgen die na de sluiting door het Coronavirus weer mocht plaatsvinden. Helaas was het afgelopen nacht nood weer met zware storm en regen, dus de organisatie hield hun hart vast of het weer nu zou zorgen dat het weer niet door kon gaan. Gelukkig werd het in de aanloop wat droger en ook de baan was weer goed te berijden. Natuurlijk lagen er wel wat takjes en bladeren maar dat mocht de pret niet drukken.

18 renners hadden zich ingeschreven voor de koers en zouden ook allemaal heelhuids de finish bereiken. Alle vier de categorieën waren vertegenwoordigd, dus kon de strijd beginnen.

6 deelnemers bij de dames/nieuwelingen waaronder twee dames t.w. Femke Reemeier en Maaike Pronk. Lange tijd bleven deze renners bijeen maar tegen het einde van de koers moesten de dames hun meerdere  in de heren. Op de meet was Maxime Duba de snelste voor  Daan de Jong en Daan Jurriaans. Bij de 50+ was het voor Jack van Honschoten een makkie omdat zijn tegenstander Paul van Schagen materiaalpech kreeg en een wiel moest vervangen, waardoor hij geen kans meer had op de eindzege in deze categorie. Hans Schelvis was de enige deelnemer in de 40+ dus kreeg na het uitrijden van de koers de zege toebedeeld.

Bij de categorie overigen was het een steekspel van ontsnappingen. Dan ging de een en dan de ander, maar zonder veel resultaat. Alle renners bleven bij elkaar en zouden in een groep op de finish aanrijden. Op de meet bleek dat Paul den Edel de sterkste was van de groep door voor Timothe Ceresa en Binck Burger over de streep te komen.

Nieuwelingen

1.Maxime Duba
2.Daan de Jong
3.Daan Jurriaans
4.Tim Stromeier
5.Femke Reemeier
6.Maaike Pronk

Masters 50+

1.Jack van Honschoten
2.Paul van Schagen

Masters 40+

1.Hans Schelvis

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Paul den Edel
2.Timothe Ceresa
3.Binck Burger
4.Jesper Dijksman
5.Sander Boerkamp
6.Sep Visser
7.Dieuwe van Bergen en Henegouwe
8.Tim Wagenaar
9.Chris Oosenburg
10.Lars de Weerd