H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

47 deelnemers waaronder 8 dames was een peloton die voor de dagprijzen en uiteindelijk ook voor de competitie de strijd aangingen. Het weer was niet echt lekker te noemen, met een fijne miezer regen op de baan konden de omstandigheden wel beter. Natuurlijk waren er vandaag ook weer renners die dit heerlijk vinden.

Na een klein halfuur koers waar de leiding steeds wisselde ontstond er een kop van drie man Paul den Edel, Cisco Pels en Jorne Videler die meteen een voorsprong namen van ruim 30 seconden op achtervolgers en later op het complete peloton. Naarmate de koers verliep kroop de voorsprong op tot haast twee minuten. Dit was ook het verschil op het einde op de meet.

Bij de dames/nieuwelingen ging de dagwinst naar Raphael Mouton die voor Sandy v.d. Pols en Pepijn Veenings over de eindstreep kwam.

Bij de masters 50+ was jan Repko de snelste voor Jack van Honschoten en Marlin Burkunk. De zege bij de masters 40+ was voor Peter Vermeulen die net even sneller over de finish kwam van Casper Pruijn en Michiel Windhagen.

Bij de overigen won Paul den Edel de koers voor Jorne Videler en Cisco Pels. Jesper Dijksman won op macht de sprint van het achtervolgende peloton.

Nieuwelingen

1.Raphael Mouton
2.Sandy van der Pols
3.Pepijn Veenings
4.Nienke Veenhoven
5.Annemarie Schonk
6.Amber Kraak
7.Yuli van der Molen
8.Lieske Coumans
9.Jefferey Zwart
10.Maaike Pronk

Masters 50+

1.Jan Repko
2.Jack van Honschoten
3.Marlin Burkunk
4.Paul van Schagen
5.Iloy Fennis

Masters 40+

1.Peter Vermeulen
2.Casper Pruijn
3.Michiel Winthagen
4.Jasper de Boer

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Paul den Edel
2.Jorn Videler
3.Cisco Pels
4.Jesper Dijksman
5.Bas Koster
6.Wessel Mouris
7.Joppe de Weerdt
8.Jos Leyten
9.Sep Visser
10.Dieuwe van Bergen en Henegouwe