H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Met ruim 30 renners in de vier verschillende categorieën was het weer een leuke wedstrijd. Vooral door vier renners uit de categorie Overigen t.w. Stijn Appel, Thomas Hartog, Jorne Videler en Sep Visser die al vroeg in de wedstrijd gas gaven en er als een haas vandoor gingen. Deze vier zouden uiteindelijk een complete ronde pakken op de rest van het peloton wat het voor de jury niet gemakkelijk maakte. Maar ook bij de renners zelf was het na afloop eens kijken hoe de wedstrijd nu verlopen was.

Iris van der Scheer had de opdracht om uit te rijden daar zij de enige deelnemer was en op die manier de eerste punten voor de competitie kon noteren. Bij de 50+ was het Jack v Honschoten die anderhalve minuut voor nummer twee over de meet kwam en zo de overwinning naar zich toe trok.

Bij de 40+ was alleen Der de jager die punten kon halen daar de andere renners geen transponder hadden en daardoor geen klassering konden krijgen. Bij de overigen waren de eerste vier wel bekend maar de klassering volgde pas op de meet. Stijn Appel tekende voor de eerste plaats, Thomas Hartog voor de tweede plek. Jorne Videler werd derde en Sep Visser tekende voor een vierde plaats. Devi Brands won de sprint bij de achtervolgers. Klassementsleider Jesper Dijksman tekende vandaag voor een 8ste plaats

Nieuwelingen

1.Iris van der Scheer

Masters 50+

1.Jack van Honschoten
2.Huib van Herrewegen
3.Marlin Burkunk
4.Erik van der Kroon
5.Jaap Kooijstra

Masters 40+

1.Derk de Jager

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Stijn Appel
2.Thomas Hartog
3.Jorn Videler
4.Sep Visser
5.Sander Boerkamp
6.Devi Brands
7.Jos Leyten
8.Jesper Dijksman
9.Bas Steenbrugge
10.Erik Kleijn