H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Storm en regen waren voorspeld, en die waren er ook op de eerste competitiedag van het seizoen. Toch waren er 11 renners die het weer links lieten liggen en er een leuke aangepaste wedstrijd van maakten. Aangepast omdat er toch nog een boom omgevallen was op het parcours en wij daardoor moesten besluiten om alleen de buitenronde te rijden.

Bij de dames/nieuwelingen waren er twee deelnemers die elkaar niet uit het oog verloren. Uiteindelijk was het Rosan Koper die de sprint won van Sandy v.d. Pols. Bij de 50+ was het voor Jack v Honschoten een “makkie”. Omdat hij de enige deelnemer was in deze categorie was uitrijden zijn hoofddoel. Hij deed dit wel door gewoon tot het einde in de kopgroep mee te rijden en ook regelmatig kopwerk te doen, waarvoor hulde.

Bij de overigen was er een stevige kopgroep o.l.v. Paul den Edel, Sep Visser en natuurlijk ook de uiteindelijke winnaar van vandaag Jesper Dijksman. Jesper in zo te zien weer goed uit de winterperiode gekomen, en maakte dit meteen waar door de koers te winnen en zich meteen aan de kop van de lijst te zetten

 

Nieuwelingen

1.Rosan Koper
2.Sandy van der Pols

Masters 50+

1.Jack van Honschoten

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Jesper Dijksman
2.Paul den Edel
3.Kevin van der Pols
4.Sep Visser
5.Manuel Michielse
6.Isabelle Tambach
7.Ferry Brussel