H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Ruim 40 renners aan de start voor de voorlaatste zondagcompetitiewedstrijd. Volgende week zondag is de laatste reguliere wedstrijd met aansluitend de prijsuitreiking voor de competitie. Wij verzoeken U hiervoor wel fysiek voor aanwezig te zijn.

Na ongeveer een kwartier waren er 4 renners uit de categorie overigen die zich losmaakte van het peloton. Al snel bleek dat ze zich niet meer terug wilde laten halen, hetgeen ook niet gebeurede. Sterker nog de voorsprong werd groter en groter en op de meet bedroeg de voorsprong haast drie minuten.

Helaas 1 deelnemer bij de nieuwelingen dus die kreeg de volle mep aan punten door gewoon de koers uit te rijden. Bij de master 50 ging de winst naar Marlin Burkunk die in hevige strijd is met nummer twee Paul van Schagen over de competitiestand. Bij de masters 40 ging de winst naar Martijn Suk die Duncan Oudshoorn versloeg.

Jelmer Asjes was de sterkste uit de kopgroep van 4 man. Hij versloeg in een eindspurt Jeffrrey v.d. velden, Michiel Kok en Rick Veenhoven. Jesper Rasch won uiteindelijk de sprint van het peloton.

Nieuwelingen

1.Xander Krijt

Masters 50+

1.Marlin Burkunk
2.Paul van Schagen

Masters 40+

1.Martijn Suk
2.Duncan Oudshoorn
3.Hans Schelvis
4.Jorge van Vliet
5.Paul van Ewijk
6.Juan Vazquez Gonzalez
7.Maarten ter Weijde
8.Jasper de Boer
9.Vincent Denneman
10.Kees Huiberts

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Jelmer Asjes
2.Jeffrrey van der Velden
3.Michiel Kok
4.Rick Veenhoven
5.Jesper Rasch
6.Cisco Pels
7.Armando van Bruggen
8.Jorn Teer
9.Patrick de Smit
10.Ronald Welp