H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Een zonnetje ruim 20 graden en een strakke blauwe lucht waren de ingrediënten voor de start van de 77 renners aan de zondagcompetitie. Het was wel weer een dag van massasprints, hetgeen niet inhield dat er voor het publiek toch een leuke wedstrijd te zien was. Diverse renners probeerde de koers te maken maar allen werden weer teruggehaald.

Bij de meet was het voor Quirijn van Oijen weer een overwinning bij de dames/nieuwelingen, Vonne Schenkels bleef op haar beurt Julian van Halteren, die overigens zijn eerste wedstrijd mee reed, voor en maakte een grote sprong in het algemeen klassement klassement.

Bij de masters 50 was de winnaar Peter de Koster die zijn wiel net voor René Smits en Peter Keijzers over de streep wist te krijgen. Johan Terpstra was de sterkste bij de masters 40. Eric Zwart werd heel mooi tweede terwijl Stijn Boek voor een derde stek tekende.

Bij de overigen was het verschil tussen nummer een Richard Jansen en nummer drie Michiel Kok slechts 0.047 sec. Daniel Gebru tekende voor een tweede stek

De snelste ronde van vandaag: Richard Jansen met 3.51.478

Geen competitiewedstrijd op 9 juni
Zo 02-06
Op zondag 9 juni is er geen competitiewedstrijd voor de zondagcompetitie. Uiteraard bent U welkom op de dinsdagavonden en zoals gewoonlijk weer op zondag vanaf 16 juni a.s

Nieuwelingen

1.Quirijn van Oijen
2.Vonne Schenkels
3.Julian van Halteren

Masters 50+

1.Peter de Koster
2.Rene Smits
3.Peter Keijzers
4.Marlin Burkunk
5.Jan Visser
6.Olaf Verhoeven
7.Dirk Dijksman

Masters 40+

1.Johan Terpstra
2.Eric Zwart
3.Stijn Boek
4.Juan Vazquez Gonzalez
5.Arthur Turk
6.Arjan Rebel
7.Hans Schelvis
8.Tijs van Beek
9.Vincent Denneman
10.Paul Schoone

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Richard Jansen
2.Daniel Gebru
3.Michiel Kok
4.Stefan Appelman
5.Brendan Berendse
6.Jesper Dijksman
7.Cisco Pels
8.Eelco Berkhout
9.Luc Heine
10.Tim Dinger