H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Haast 50 vertrekkers aan de start voor weer een ronde in de JRS Makelaarscompetitie op WheelerPlanet. De start was onstuimig maar na een aantal ronden van ruim 48 km per uur zakte het langzaam af totdat de snelheid gemiddeld bleef hangen op 43 km.

De renners bleven elkaar in de gaten houden zodat de finish bij alle categorieën op een sprint voor de eerste plaats uitdraaide,

Bij de DN ging Sandy v.d. Plas als eerste over de meet terwijl Erwin (sprintkanon) Kistemaker de winst greep bij de 50+ voor Rinus Cerfontain en Jan Repko. Bij de 40+ was Erik Zwart de snelste door Niels Dekker en Wouter de Jonge te verslaan. Bij de groep overigen ging de winst naar Nahom Desale die vandaag zijn eerste wedstrijd reed op ons parkoers.

Jesper Dijksman die het hele (jonge) seizoen al heel strek rijdt pakte een super tweede plaats en verstevigde zich aan de kop van het klassement. Mooi was het om te zien dat Sep Visser, naar zijn zeggen als oudje, het opmerkelijk deed door als derde te eindigen. Of het kwam door de ijzeren vorm of de steekpenningen zal altijd de vraag blijven.

Nieuwelingen

1.Sandy van der Pols

Masters 50+

1.Erwin Kistemaker
2.Rinus Cerfontain
3.Jan Repko
4.Simon Jorritsma
5.Peter Nederstigt
6.Jaap Kooistra
7.Paul van Schagen
8.Dirk Gerritsen
9.Peer Giljam
10.Arjan Kolkman

Masters 40+

1.Eric Zwart
2.Niels Dekker
3.Wouter de Jonge

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Nahom Desale
2.Jesper Dijksman
3.Sep Visser
4.Joachim Houtman
5.Joost Geluk
6.Mike Schoonderwoerd
7.Neville Groot
8.Jorg Veldhuis
9.Jordy Suurs
10.David Abraham