H.S.V. De Kampioen
Uitslag

Clubkampioenschap
Clubkampioenschap

Helaas geen grote opkomst bij het clubkampioenschap. Van begin af aan lag er toch een leuk tempo in de groep die onderleiding van diverse renners werd gemaakt. Een van de smaakmakers was toch weer Brian Burggraaf, die met zijn versnellingen jeu aan de wedstrijd.

Bij het afsprinten van de diverse categorieën had Brian weer eens een voorsprong van ruim een minuut op het peloton.

Bij de Dames Nieuwelingen ging de winst dus ook het clubkampioenschap naar Sven Edam die Amanda Noordover versloeg. Bij de 50+ was er een sprint nodig voor het podium. Sep Visser versloeg met een paar tiende van een seconde Rob Klinge die op zijn beurt weer Dirk Dijksman versloeg.

 Bij de 40+ was de titel zoals gezegd voor Brian die Eric Zwart en Corne v.d. Meijden versloeg. Bij de overigen ging de titel naar Michiel Kok die de aanstromende Jesper Dijksman versloeg die op zijn beurt Menno de Jonge voorbleef.

Voor de titel Algeheel Clubkampioen reden er nog 11 mannen door die onder aanvoering van Brian nog drie ronden  moesten rijden. Het was natuurlijk haast zeker dat de eretitel naar Brian ging. De tweede plaats werd opgeëist door Michiel Kok die op zijn beurt Sep Visser net voorbleef. Vierde werd Jesper Dijksman

ClubkampioenschapClubkampioenschapClubkampioenschapClubkampioenschapClubkampioenschap