H.S.V. De Kampioen
Uitslag

Schölvinck & Jager notarissen dinsdag competitie
Schölvinck & Jager notarissen dinsdag competitie

Voor de laatste wedstrijd van de dinsdagcompetitie waren er toch weer 50 renners naar WheelerPlanet gekomen om hun rondjes en daarmee hun klassementen veilig te stellen. Meteen na het startschot ging het er heel hard aan toe. Dat bleek na afloop van de wedstrijd aan de cijfers. Paul den Edel reed de beste rondetijd en deed dat in 3.50.399 minuten hetgeen neer komt op een gemiddelde van 46.104 en een hoogste snelheid van 50 km er uur. Dat zijn snelheden waar hij mee thuis kan komen.

Door deze snelheid viel het peloton in twee grote stukken. Van de meerijdende categorieën waren er in de kop allemaal renners vertegenwoordigd. Bij de 50+ Was Rob Bohte de snelste voor Simon Jorritsma en Rob Klinge. Rob Hulscher won de sprint van het peloton. Bij de 40+ waren Jack van Honschoten en Leewah Woo in de kopgroep, Dit resulteerde in een overwinning voor Jack die op 0,3 sec gevolgd werd door Leewah. Jan de Vreede was de winnaar van de sprint van het peloton.

Bij de overigen waren er 8 renners die voor de eindstrijd gingen. Uiteindelijk was de Rijk de snelste door Stefan Appelman en Timothe Ceresa te verslaan.

Na de koers was er nog een klein prijsuitreiking van de klassementen. Helaas waren er toch wel veel renners afwezig om hun prijzen uit handen van voorzitter Sep Visser in ontvangst te nemen.

De uitslagen en klassementen vindt U op onze site: http://www.hsvdekampioen.nl/klassement/2018/scholvinck-en-jager-notarissen-dinsdag-competitie_52.html.

Masters 50+

1.Rob Bohte
2.Simon Jorritsma
3.Rob Klinge
4.Paul van Schagen
5.Rob Hulscher
6.Erik Herman
7.Dirk Dijksman
8.Mathijs Wansink

Masters 40+

1.Jack van Honschoten
2.Woo Leewah
3.Jan de Vreede
4.Eric Zwart
5.Dave Hoogwoud
6.John Koot
7.Iloy Fennis
8.Rene van der Lee
9.Maurice van der Lee

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Dorus de Rijk
2.Stefan Appelman
3.Timothe Ceresa
4.Mike Appelman
5.Paul den Edel
6.Jos Bergsma
7.Bel Barry
8.Niels Bijkerk
9.Sven Asjes
10.Gert Jan Elsenaar