H.S.V. De Kampioen
Uitslag

Schölvinck & Jager notarissen dinsdag competitie
Schölvinck & Jager notarissen dinsdag competitie

Het was alsof de renners vanavond achterna gezeten weren, zo hard gingen de 45 mannen en 2 dames er vandoor. Dit resulteerde in een kopgroep die bij het peloton wegreed en niet meer teruggehaald werd.

In eerste instantie was de voorsprong rond de minuut maar naar mate de wedstrijd verstreek werd het gat groter. Op een gegeven moment werd het peloton in gehaald door de kop maar dat was niet genoeg voor de mannen. Erop en erover was het motto van vanavond, dus ging de groep gewoon door en pakte uiteindelijk nog eens een halve baan op het peloton dat alleen maar lijdzaam kon toezien.

Bij de dames was Denise Keesman de sterkste voor Mariska Jetten. De eerste drie bij de 50+ hadden een voorsprong van ruim 2 minuten op de achtervolgers. Simon Jorritsma, de renners die dit jaar wel heel hard meerijdt werd eerste voor Rob Bohte en Menno Helvesteijn. Bij de 40+ stond er op Brain weer geen maat. Door in de kop te zitten was het voor hem een kwestie van uitrijden om zo de 10 punten en de winst naar zich toe te trekken. Iloy Fennis werd tweede voor ren van de Hof.

De eerste negen aankomende bij de overigen waren allen renners uit de kopgroep. Jesper Rasch won nipt voor Paul den Edel en Sprintkanon Dennis Souverein.

Nieuwelingen

1.Denise Keesman
2.Mariska Jetten

Masters 50+

1.Simon Jorritsma
2.Rob Bohte
3.Menno Helverstein
4.Ron Smit
5.Rob Klinge
6.Menno Hillebregt
7.Paul Pruis
8.Mathijs Wansink
9.Erik Herman
10.Rob Hulscher

Masters 40+

1.Brian Burggraaf
2.Iloy Fennis
3.Rene v.d. Hof
4.Joost Wijkhuise
5.Jeffrey Hollak
6.Martijn Suk

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Jesper Rasch
2.Paul den Edel
3.Dennis Souverein
4.Stefan Appelman
5.Serginho Wilshaus
6.Alexander Serraris
7.Joep Steinbusch
8.Bart van Haaren
9.Nahom Desale
10.Sebastiaan ten Zeldam