H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Doordat er de “ride for the Roses”werd gereden in onze omgeving viel het aantal deelnemers niet zo hoog uit. Dat nam niet weg dat der weer flink gereden werd. Opvallend was dat de in het begin van de wedstrijd drie mannen uit de 40+ categorie wegsprongen om een leuke voorsprong te nemen.

Dit waren Jack Honschoten,Edward Hage en Michiel Otting. Hun voorsprong bedroeg 45 seconden, maar het peloton ging er meteen achteraan en op die manier werd de kop alweer snel ingerekend. Na 30 minuten koers ging de knuppel weer in het hondenhok. Een kopgroep met sterke mannen namen een voorsprong van 30 seconden op een sterk af gebrokkeld peloton.

7 mannen uit twee categorieën reden weg naar de eerder genoemde 30 seconden daarachter was het een peloton van ongeveer 15 man die de achtervolging inzette. Echter bleef de voorsprong door goed samen te werken in stand, sterker nog hij ging naar ruim 1 minuut. Dit zou zo blijven tot aan het einde van de wedstrijd.

Bij de dames/nieuwelingen ging de winst naar Niels Reemeijer die de sprint won voor Maup van Gerwen en Kevin Krijt. Bij de 50+ ging de winst naar Erwin Kistemaker die na een lange afwezigheid weer zijn visitekaartje af gaf. Tweede werd Simon Jorritsma  en de derde plaats ging naar Peter de Koster.

Bij de 40+ ging erom wie van de twee koplopers de volle punten naar zich toe zou trekken. Uiteindelijk ging de winst naar Jack Honschoten, tweede werd Hans Schelvis. Edward Hage werd uiteindelijk derde.

Bij de overigen ging de winst naar Manuel Michielse die de kop verlaten had om helemaal alleen over de meet  te komen. Tweede werd Guido de koning voor Jos Backer

Nieuwelingen

1.Niels Reemeijer
2.Maup van Gerwen
3.Kevin Krijt
4.Denise Keesman
5.Rosan Koper
6.Jurn Wildschut
7.Susan Hartog

Masters 50+

1.Erwin Kistemaker
2.Simon Jorritsma
3.Peter de Koster
4.Rob Klinge
5.Marlin Burkunk
6.Paul van Schagen
7.Jan Repko

Masters 40+

1.Jack van Honschoten
2.Hans Schelvis
3.Edward Hagen
4.Erwin Bak

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Manuel Michielse
2.Guido de Koning
3.Jos Backer
4.Jermo le Fevre
5.Rick Krijt
6.Alexander Serraris
7.Quintero Bloemers
8.Luc Heine
9.Corne van der Meijden
10.Kay Pronk