H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Met een klein 50 starters begon de wedstrijd in een lekkere temperatuur. Maar de warmte zat waarschijnlijk nog in de renners want al spoedig reden twee rennens weg uiit het peloton. Teun Groenveld en Jorn Videler reden weg en het kostte het peloton veel moeite om de twee weer bij te halen hetgeen later ook gebeurde. Er volgende nog meer pogingen om weg te komen tot uiteindelijk een groep van 4 renners uit de categorie overigen en 1 40+er wegreed en niet meer bijgehaald zou worden.

Bij de nieuwelingen was het een sprint wie van de twee de winst zou pakkken maar uiteindelijk wist Niels 0.6 sec voor Maup te eindigen. Bij de 50+ was Sep weer de snelste door Peter de Koster en Dirk Dijksman te verslaan. Dirk is weer op de koers terug na een matig voorseizoen.

Hans Schelvis was de 40+er die met de kop mee weggereden was en kon op die manier de zege naar zich toetrekken. Met 41 seconden voor op de nummer twee Paul Schoone en drie Vincent Denneman kwam Hans over de meet.

Bij de overigen ging de eindspurt voor de eerste vier plaatsen. Jorn Videler werd eerste voor Bertil Klootwijk, Sven Asjes en Jouke Hoogeveen. Marco Postma wist tenslotte de sprint van het peloton te winnen.

Nieuwelingen

1.Niels Reemeijer
2.Maup van Gerwen

Masters 50+

1.Sep Visser
2.Peter de Koster
3.Dirk Dijksman
4.Rob Hulscher
5.Jan Repko
6.Paul van Schagen
7.Marlin Burkunk

Masters 40+

1.Hans Schelvis
2.Paul Schoone
3.Vincent Denneman
4.Gert Sombroek
5.Stan Nelissen
6.Edward Hagen

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Jorn Videler
2.Bertil Klootwijk
3.Sven Asjes
4.Jouke Hoogeveen
5.Marco Postma
6.Teun Groeneveld
7.Marcel Harlingen
8.Quintero Bloemers
9.Jos Backer
10.Niels van Vliet