H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Weer een fantastisch peloton aan de start. Maar liefst 98 renners aan de start voor de zondagmorgenrit. Een super opkomst bij een super mooie dag qua weer althans. Van begin af ging het er weer hard en het duurde ook niet lang namelijk 20 minuten voor er een afsplitsing kwam. Eerst leek het erop dat de kopgroep zich verslikte maar naar mate de wedstrijd vorderde kwam de spirit terug in de kopgroep en ze geloofde weer in een overwinning.

In de kopgroep zat één 50+ renner (onze voorzitter Sep) twee 40+ renners en zeven renners uit de categorie overigen. De kopgroep had op het hoogtepunt een voorsprong van ruim  3 minuten wat toch veel is te noemen op onze baan.

Bij de finish was het ook voor deze heren uit de kopgroep om de meeste punten naar zich toe te trekken. Bij de Nieuwelingen ging Nick Schelvis aan de haal met de 10 punten, Lars de Weerd werd tweede en Ian Vasbinder tekende voor een derde plaats. Bij de 50+ was het Sep Visser die door de kopgroep ruim 2 minuten voorsprong overhield op Hans van Eijk en Rinus Cerfontain. Bij de 40+ gingen de podiumplaatsen naar de drie uit de kopgroep t.w. Andere de reek, Jan de Vreede en Hans Schelvis.

Bij de overigen was het een echte eindspurt die op de meet gewonnen werd door Thimo Kroeze voor Ronald Ligtenberg en Robert Serraris. Mike Appelman won daarna de sprint van het peloton.

Nieuwelingen

1.Nick Schelvis
2.Lars de Weerd
3.Ian Vasbinder
4.Lucas Brandt
5.Yuri Wieland
6.Mitch Kolkman

Masters 50+

1.Sep Visser
2.Hans van Eijk
3.Rinus Cerfontain
4.Marlin Burkunk
5.Rene Smits
6.Alfred Robijn
7.Herman Koning
8.Peter Nederstigt
9.Rob Klinge
10.Peter Keyzers

Masters 40+

1.Andre van Reek
2.Jan de Vreede
3.Hans Schelvis
4.John Koot
5.Carlo de Waal
6.Michiel Otting
7.Frank v.d. Weteringe Buijs
8.Robert Zoetmulder
9.Steen Sorensen
10.Rene van der Lee

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Thimo Kroeze
2.Ronald Ligtenberg
3.Alexander Serraris
4.Wesley Hollenberg
5.Thomas Hartog
6.Bertil Klootwijk
7.Joury Ottenbros
8.Mike Appelman
9.Stefan Appelman
10.Joest Klijnsoon