H.S.V. De Kampioen
Uitslag

JRS makelaars zondag competitie
JRS makelaars zondag competitie

Eindelijk de eerst wedstrijd van het seizoen.

Na wat tegenslagen en een heel koude periode waarin het niet veilig was om te koersen kon er eindelijk vandaag weer gereden worden. Omdat er ook nog een wedstrijd in het kader van de regiokampioenschappen was en de zomertijd vandaag begon was er een goede maar ook een matige opkomst.

De 46 renners hadden er wel meteen zin in. De eerste ronden gingen ze als gekken tekeer, als je de verhalen mag geloven van de renners na afloop. met gemiddelde van 45 en hoger werden de eerste kilometers gereden. Daarna zakte het iets in zeker nadat er een kop was geformeerd van zo’n 20 renners uit de categorie Overige, 40+ en 50+.

De nieuwbakken voorzitter Sep Visser was de enige uit de categorie 50+ en wist uiteindelijk ook de wedstrijd in zijn groep te winnen en zo 10 punten op zijn staat bij te schrijven. Bij de Dames/nieuwelingen was het nieuwkomer Sven Edam die de eerste plaats haalde voor Marit,Mitch en Jay. Simon Jorritsma won de sprint bij de 50+ terwijl Stijn Boek dat deed bij de 40+. Wesley Hollenberg was twee maten te groot voor Jorne Videler en Mike Appelman bij de categorie overige.

Volgende week zondag 1 april wordt het clubkampioenschap gereden, maar dinsdag 3 april begint de dinsdagcompetitie ook weer. Daarna gewoon twee dagen in de week koersen.

Nieuwelingen

1.Sven Edam
2.Marit Gomes Braz
3.Mitch Kolkman
4.Jay Huissen

Masters 50+

1.Sep Visser
2.Simon Jorritsma
3.Paul Pruis
4.Rob Klinge
5.Wim v.d. Plas
6.Paul van Schagen
7.Toon Houtekamer
8.Rene Sanou

Masters 40+

1.Stijn Boek
2.Vincent Denneman
3.Jeroen Bosman
4.Niels Dekker
5.Johan Terpstra
6.Peter Fuchs

Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

1.Wesley Hollenberg
2.Jorn Videler
3.Mike Appelman
4.Guido de Koning
5.Martijn Berkhout
6.Alexander Serraris
7.Patrick de Smit
8.Remy Zaagman
9.Menno Don
10.Eelco Berkhout