H.S.V. De Kampioen
X-Valley Gravel

X-Valley is het spectaculaire vervolg op het succesvolle Fort X off-road evenement van 2021. Het programma van X-Valley 2022 zal bestaan uit de cyclocrosswedsstrijden X-Valley CX en de gravelrace X-Valley Gravel. Voor de deelnemers van beide races zijn spectaculaire en uitdagende parcoursen uitgezet op- en rond het MTB-parcours van Spaarnwoude, aangevuld met de mooiste gravelstroken van het gebied.

De twee uur durende X-Valley Gravel wedstrijd kan je solo of in duo rijden. Het X-Valley parcours is ongeveer zeven kilometer lang. Hiervoor is geen KNWU-licentie nodig. Minstens één deelnemer per ploeg (solo of duo) moet in het bezit zijn van een Mylapse Prochip. Als je niet in het bezit bent van zo’n chip kan je gebruik maken van een huurchip. Geen chip is geen deelname aan de wedstrijd.

X-Valley CX

Cyclecrosswedstrijden voor alle leeftijdscategorieën georganiseerd vanuit HSV de Kampioen voor de Amsterdamse Cross Competitie. Om te kunnen meedoen aan de Amsterdamse Cross Competitie moet je lid zijn van een bij de KNWU aangesloten wielervereniging én in het bezit zijn van een KNWU start- of wedstrijdlicentie.

Inschrijving voor deze competitie kan je vanaf 19 september via https://amscrosscomp.nl/

 X-Valley Gravel

Deze twee uur durende gravelwedstrijd kan je solo of in duo rijden. Het X-Valley parcours is ongeveer zeven kilometer lang. Hiervoor is geen KNWU-licentie nodig. Minstens één deelnemer per ploeg (solo of duo) moet in het bezit zijn van een Mylapse Prochip. Als je niet in het bezit bent van zo’n chip kan je gebruik maken van een huurchip. Geen chip is geen deelname aan de wedstrijd.

Kosten per deelnemer zijn €22,50 (excl. huurchip)

Inschrijven voor de X-Valley kan vóór 27 oktober 2022

Programma

Inschrijven/aanmelden 09.00 uur
X-Valley CX 10.00 – 14.00 uur
Verkenning gravelparcours 14.00 – 14.20 uur
X-Valley gravel 14.30 – 16.30 uur

Locatie

Viskercycles Spaarnwoude
Heuvelweg 6-8
1981 LV Velsen-Zuid

Parkeren

In verband met de drukte en een ski-evenement is er niet voldoende parkeerplek bij het gebouw van SnowWorld aan de Heuvelweg 6-8. Daarom het verzoek om de auto elders te parkeren. Rondom het recreatiegebied Spaarnwoude Oosterbroek is  er voldoende parkeerplek, zoals: De peddelpoel, Oosterbroekweg en bij de roeibaan (Zijkanaal B). Voor de veiligheid van de deelnemers het verzoek om liever geen gebruik te maken van de parkeerplaats boven bij de Klimmuur.

Mylaps Prochip

Minstens één deelnemer per ploeg (solo of duo) moet in het bezit zijn van een Mylapse Prochip. Als je niet in het bezit bent van zo’n chip kan je gebruik maken van een huurchip. Geen chip is geen deelname aan de wedstrijd. Vul jouw chipnummer in bij de Bestelnotities op de betaalpagina!

Meer info en aanmelden

Super Sale

Speciaal voor de X-Valley CX en de X-Valley Gravel is er een Super Sale. In de VISKERcycles Super Sale vind je de scherpste aanbiedingen en de hoogste kortingen op racefietsen, gravelbikes, mountainbikes en e-bikes van de merken Specialized en Marin Bikes. Sla snel je slag, want op is op!

Super Sale

 


X-Valley Gravel
Meer nieuws