H.S.V. De Kampioen
Nieuwe clubkleding!

Beste leden van de Kampioen, 

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de nieuwe clubkleding. We zijn op zoek gegaan naar een goede leverancier die ons goede kwaliteit, ruime keuze, goede leveringsvoorwaarden en natuurlijk een goede prijs kan bieden. We hebben van drie leveranciers een aanbod en toelichting gekregen en gekozen voor Milremo, het kledingmerk van Shimano. 

Vervolgens hebben we een nieuw design ontwikkeld, waarbij zowel vernieuwing als herkenbaarheid heel belangrijk zijn. We denken dat dat goed gelukt is, zie bijgaand het shirt.

Zoals we ook in de jaarvergadering hebben gemeld, zijn we heel blij met onze nieuwe en bestaande sponsoren: Spaarneduin makelaars, ViskerCycles, Van Deventer cyclescafé, Lifeguard, HvH en IDD. Deze namen prijken uiteraard allemaal op het tenue. 

Omdat we graag onze leden in het nieuwe tenue willen zien rijden, werken we aan een hele mooie aanbieding. Deze aanbieding zal alleen gelden voor de eerste bestelronde! We leggen daar momenteel de laatste hand aan en zullen jullie daar zsm nader over informeren. Bestellen gaat via de webshop. De webshop waar alle kleding in besteld kan worden zal een dezer dagen klaar zijn. Ook daarover zullen we jullie direct informeren. 

De reden voor deze mail nu is dat vanaf aanstaande zaterdag alle paskleding bij Visker Cycles in de winkel klaarligt. Daar kan zonder afspraak gepast worden, tijdens de reguliere openingstijden. Passen kan t/m zaterdag 5 februari. Ga dus naar Visker Cycles, pas de kleding, noteer de juiste maten en wacht op nader bericht over de webshop en de aanbieding! 

Met hartelijke groet, 

Bestuur HSV de Kampioen


Nieuwe clubkleding!
Meer nieuws