H.S.V. De Kampioen
Chipsregistratie

Om voorbereid te zijn op het seizoen vindt U hieronder nog even een reminder omtrent de chips die we gebruiken voor de aankomst en registratie. Wij wijzen U erop dat er geen uitslag volgt als door wat voor omstandigheid de chip niet werkt of uit te lezen is.
Kijk alle nog even na voordat het seizoen 2022 van start gaat.

 

 

WERKING VAN DE MYLAPS TRANSPONDER

MYLAPS transponders zijn er voor consumenten in grofweg twee varianten.

1. De (oude) ronde variant.

Deze transponders worden door MYLAPS al ruim 5-6 jaar niet meer verkocht en ondersteund, de batterij is niet oplaadbaar en gezien de leeftijd van de transponders in bijna alle gevallen (bijna) leeg. Met een lege batterij wordt er geen signaal uitgezonden en kan de chip niet herkend worden. In dit geval dien je via de website van MYLAPS een nieuwe transponder aan te schaffen (leasen).

2. De (nieuwe) ovale variant.

Deze transponder lease je voor 1, 2 of 4 jaar waarbij je, bij problemen, kosteloos de transponder kunt omruilen. Als het lease-abonnement is verlopen werkt de transponder niet meer. Deze variant heeft een USB aansluiting waarmee je, met behulp van de MYLAPS Pro Chip Flex software, kunt uitlezen wat de status is van de batterij én het abonnement.

LET OP!

De batterij van deze transponder is NIET oplaadbaar via de USB-poort en kan zelfs bij langdurig aansluiten op een USB-poort of oplader sneller leeglopen. Gebruik de USB-aansluiting op de transponder dus alleen voor het uitlezen van de transponderstatus.

Als de batterij van de transponder leeg is kan je (zolang het lease-abonnement loopt) deze kosteloos opsturen naar MYLAPS en ontvang je een nieuwe transponder.

(bron KNWU)


Meer nieuws