H.S.V. De Kampioen
Kledingactie leden HSV de Kampioen

Waarom een kledingactie?

Vanaf vandaag is de kleding webshop weer geopend. En zoals reeds eerder aangekondigd hebben we voor de eerste bestelronde een spectaculaire ledenactie bedacht. Voordat we verder ingaan op de details, lichten we de totstandkoming van deze actie graag even toe.

Afgelopen jaar is, met uitzondering van twee mooie koersmaanden, natuurlijk geen best wielerseizoen geweest. De jeugd heeft weliswaar lekker door kunnen trainen, maar bij de senioren hield het niet over. Desalniettemin is het ledenbestand op peil gebleven, hebben de hoofdsponsoren voor tenminste 1 jaar bijgetekend en hebben we zelfs nog twee nieuwe shirtsponsoren weten aan te trekken. Ook heeft de club een covid-compensatie ontvangen van de overheid. De club staat er in dat opzicht dus hartstikke goed voor en zo ontstond het idee, om na alle malaise van afgelopen jaar, eens iets leuks te organiseren voor alle leden. Een groot feest zit er helaas nog even niet in en daarom bedachten we de kledingactie. Een super kortingsactie, met als doel zoveel mogelijk leden in het nieuw te kunnen te steken (kunnen onze sponsoren ook vast waarderen...!)

TACTIC (voorheen Just Cycle), blijft ook dit jaar onze kledingpartner. De kledinglijnen hebben een update gekregen en samen hebben we het clubtenue ge-restyled. Met HSV de Kampioen prominent op het shirt, vinden wij het heel gaaf geworden. We zijn erg benieuwd wat jullie er van vinden. TACTIC heeft aangeven dat de pasvorm gelijk gebleven is. Een pasavond is dan ook niet nodig en met de huidige covid-restricties ook niet haalbaar. Toch iets teveel coronakilo’s op de heupen? Er staat een linkje naar een maattabel in de webshop... ;)

Hoe ziet de kortingsactie eruit?

Ieder lid kan tegen 50 procent korting één volledig tenue (korte broek + shirt) aanschaffen, plus één extra item naar keuze (het snelpak en de winterbroek zijn uitgesloten van de kortingsactie). Daarbovenop heeft TACTIC nog een mooie baselayer met HSV opdruk in de aanbieding voor een tientje. De kortingsactie is eenmalig en geldt alleen voor de eerste bestelronde. De sluitingsdatum is 31 januari as.

Hoe verloopt de bestelprocedure?

In de webshop, (https://hsvdekampioen.justcycleshop.nl/) zijn twee nieuwe artikelen toegevoegd, broek en shirt, beide met zowel de senioren- als de kindermaten. Je selecteert per item de juiste maat en het item wordt met de korting en juiste prijs in het winkelmandje gezet.

Wanneer beide artikelen in het mandje zitten en er wordt een volgend artikel toegevoegd, dan wordt op dit artikel automatisch 50% korting toegepast (snelpak en winterbroek uitgezonderd). Als er nog een artikel word toegevoegd en deze is duurder dan het vorige artikel, dan wordt de 50% korting automatisch toegepast op het duurste artikel. Er kunnen daarna nog meer artikelen toegevoegd worden, maar hier zit dan uiteraard geen korting meer op. Het is ook mogelijk om een duurder type zeem te selecteren, ook hier wordt geen korting over berekend.

Om gebruik te kunnen maken van de kortingsactie, dient ieder lid over een eigen webshopaccount bij Just Cycle / TACTIC te beschikken. Dus wellicht zal er voor gezinnen, bestaande uit meerdere clubleden, een extra account aangemaakt moeten worden. Na het aanmaken zal de beheerder het mailadres en lidmaatschap controleren en goedkeuren. Daarna is toegang tot de webshop pas mogelijk.

De levertijd zal ongeveer 7 weken bedragen en de distributie zal via de club verlopen.

Aanvulling voor leden van het wedstrijdteam:

Voor de leden van het wedstrijdteam geldt een andere regeling. Leden van het wedstrijdteam hoeven geen gebruik te maken van de webshop maar kunnen hun bestelling opgeven bij Paul. Paul zal de betreffende renners daar afzonderlijk over informeren.

Afsluitend:

Als bestuur hopen we van harte dat jullie deze kledingactie kunnen waarderen en er flink gebruik van gaan maken. Dus nu snel naar de webshop en pak je korting, dan rijden we er dit voorjaar (fingers crossed....) allemaal weer super gesoigneerd bij op de club!

 

Hartelijke groet,

Bestuur HSV de Kampioen

 

 

 

 


Kledingactie leden HSV de Kampioen
Meer nieuws