H.S.V. De Kampioen
Update coronavirus/sluitingsrit

 

Het kabinet heeft maandagavond de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus aangescherpt. Dit heeft ook gevolgen voor onze clubactiviteiten. Het bestuur heeft na overleg besloten dat de sluitingsrit op zondag 4 oktober aanstaande doorgaat. Conform de nieuwe maatregelen zal de kantine gesloten blijven en mogen er geen toeschouwers aanwezig zijn. We kijken nog even naar een geschikte gelegenheid om tassen e.d. achter te laten.

Tevens hebben we besloten dat er geen officiële prijsuitreiking zal plaatsvinden. De enveloppen kunnen na afloop van de sluitingsrit afgehaald worden.

We hadden ons uiteraard een feestelijkere afsluiting van het seizoen gewenst, maar het is helaas niet anders. We kijken ondanks alles toch terug op een, weliswaar korte, maar mooie zomercompetitie. Een zomer met harde en extreem snelle koersen. Met als hoogtepunt een zondag in augustus met 115 renners aan de start en een gemiddelde van bijna 48 km per uur... Ongekend!

Laten we vooruitkijken en voorzichtig fantaseren over een virusvrije wereld, waarin we weer vrij kunnen bewegen en volop kunnen koersen. Bedankt voor de mooie wedstrijden afgelopen seizoen. Blijf gezond en we zien jullie graag aanstaande zondag nog een keer op ons mooie parcours.

Bestuur HSV de Kampioen


Meer nieuws