H.S.V. De Kampioen
update start competities

 

Beste renners! 

We gaan weer koersen op Wheelerplanet! 

We hebben even moeten wachten op de lokale noodverordening, maar de zondagochtend en dinsdagavond competities kunnen met onmiddellijke ingang weer hervat worden. 

Er worden vanzelfsprekend ook op de club wat extra maatregelen getroffen om iedereen weer veilig en verantwoord de baan op te krijgen. Naast het gebruikelijke corona protocol hanteren we op de club de volgende maatregelen:

- De kleedkamer en douches blijven voorlopig nog even gesloten. Wel zal er gelegenheid zijn om tassen e.d. achter te laten. Denk er wel om dat je zelf verantwoordelijk blijft voor je eigendommen. 

- De wc’s zullen wel toegankelijk zijn. Vanwege de beperkte ruimte kan er maar 1 persoon per keer gebruik maken van de wc.

- Er zal een vaste looproute langs de inschrijftafel aangegeven worden. Er kan helaas niet contactloos betaald worden. Graag met gepast geld betalen (inschrijfgeld bedraagt 4,- euro voor niet-leden).

Voor nadere informatie verwijs ik jullie naar het Algemeen Protocol Verantwoord Sporten van het NOC-NSF :

https://nocnsf.nl/media/2669/nocnsf-protocol-verantwoord-sporten-v7.pdf

We doen een dringend beroep op jullie medewerking en gezond verstand. Voor jullie eigen welzijn, maar vooral ook voor die van de vrijwilligers, die vanaf aanstaande zondag weer tot jullie beschikking staan! 

Ohja, nog een huishoudelijke mededeling van het wedstrijdsecretariaat: 

Laat bij het inschrijven nog even je naam, chipnummer en categorie controleren door Henny. We kunnen vanwege de privacywetgeving de gegevens achteraf niet meer nakijken. Toch jammer als je bij de herstart van het seizoen niet in de uitslag staat....

Tot morgen! 

Bestuur HSV de Kampioen

 


Meer nieuws