H.S.V. De Kampioen
Trainers HSV de Kampioen rijden ruim 400 km

Wat begon als een plan werd gisteren werkelijkheid. In het weekend van de langste dag met de trainers van de Kampioen langs de grens rijden van Noord-Holland. Zo gezegd, zo gedaan. Verzamelen bij de pont om 5.40 uur en op naar Den Helder, wind in de rug, dus dat was snel gepiept. Daarna begon het betere lijden. Windkracht 4 op de kop zorgde voor flink afzien. Gelukkig koffie in Den Oever en lunch in Hoorn. Er was een optie om eerder af te steken en daar maakten Marcel en Remco dankbaar gebruik van, beide ruim 230 km op de teller. Chapeau!
Maar het verhaal is nog niet klaar. Ritzerd, Robbie, Robert en Vincent zijn verder gegaan richting Hilversum. Bij Muiden nog een tussenstop met wat pannenkoeken van Suzanne en vers drinkwater, want gegeten moet er worden voor zo'n lange tocht. Daarna via wat gravelpaden terug richting het westen. Als laatste nog een heerlijke pastamaaltijd bereidt en gebracht door Renate in Weesp. Het is 20.30 uur als de mannen aan het laatste stuk (90 km) gaan beginnen. Langs de ringvaart nog even tegen de wind in door stoempen en via de duinen met de wind in de rug naar het eindpunt van deze tocht. Rond 0.15 uur en 419 km op de teller arriveren de mannen moe, maar voldaan weer bij hun eigen huis!

Wij zijn trots op onze trainers!


Trainers HSV de Kampioen rijden ruim 400 km Trainers HSV de Kampioen rijden ruim 400 km Trainers HSV de Kampioen rijden ruim 400 km Trainers HSV de Kampioen rijden ruim 400 km Trainers HSV de Kampioen rijden ruim 400 km
Meer nieuws