H.S.V. De Kampioen
Extra info ivm Coronavirus

Het zijn bizarre tijden. Het bestuur van HSV de Kampioen wenst u en uw naasten een goede gezondheid toe en veel sterkte tijdens deze moeilijke periode.


Het corona virus grijpt om zich heen en daarom zijn er gisteren extra maatregelen afgekondigd. Deze maatregelen gelden tot en met 1 juni. Dat houdt in dat alle clubactiviteiten tot deze datum komen te vervallen. Hieronder vallen de competities, trainingen, vergaderingen en bijeenkomsten. Wij hopen dat we na deze periode de clubactiviteiten weer kunnen voortzetten of wellicht eerder indien het kabinet hiertoe besluit. Nieuwe ontwikkelingen zullen op onze website worden vermeld en daarom wil ik u verzoeken om onze website goed in de gaten te houden.

 

Wellicht ten overvloede wil ik benadrukken dat groepstrainingen met meer dan twee personen zijn verboden. Het bestuur wilt dat u zich hier aan houdt en dat u bewust bent van het feit dat u in clubkleding ook het reclamebord bent van onze club maar ook van onze sponsoren. Wij rekenen op uw medewerking.

 

Laten we hopen dat we onze mooie en geliefde sport na 1 juni weer kunnen oppakken om er alsnog een mooi wielerseizoen van te maken. Dan rest mij niets anders dan af te sluiten met de woorden van onze Minister-President: “Let een beetje op elkaar “.

 

Namens het bestuur,

 

Bas Steenbrugge
Secretaris


Meer nieuws