H.S.V. De Kampioen
Kampioen 1,2 en 3

Grandioos succes bij de ronde van Santpoort!

Het was een spannende wedstrijd waar in de laatste drie ronden van in het totaal 55 ronden de strijd beslecht werd. Na veel schermutselingen vanuit het peloton waarbij diverse renners zich bemoeiden, waaronder Andre van Reek, ging het heel hard tijdens de ronde van Santpoort.

Ook werd de snelheid nog eens opgevoerd door de tussentijdse klassementen en premies die daar te verdienen waren. Andre zat constant van voren. Brain reed zo te zien op zijn gemakje op de helft van het peloton mee om zo alles in de gaten te houden. Nick bleef steeds bij hem in de buurt.

Op drie ronden voor het einde vond Nick het genoeg en ging er vandoor. Het peloton had het in de gaten maar kon uiteindelijk niets meer aan de overwinning doen. Andre werd tweede en Brian derde. In een later interview zei Brian dat het het meest belangrijk was om drie man uit dezelfde ploeg op het podium te hebben en dat tweede of derde dan niet belangrijk was. Nick stond zoals de speaker het zei nog droog, m.a.w. hij had nog geen wedstrijd op de eerste plaats gewonnen, en door zijn twee ploegmaten werd de overwinning hem van harte gegund.

Een super succes voor onze vereniging!

Heren van harte gefeliciteerd.


Meer nieuws