H.S.V. De Kampioen
Ride for the Roses voorrijders gezocht

Inmiddels is de TestRide geweest en zijn wij in volle voorbereiding op de Ride op 9 september. Voor dit event zijn wij nog op zoek naar zo’n 25 voorrijders, die mee willen rijden in het peloton. Deze voorrijders zorgen er voor dat binnen het peloton zes groepen worden gevormd. Het is voor deelnemers niet toegestaan om de voorrijders te passeren (deze rijden over de volledige breedte van de weg) om zo te voorkomen dat mensen gevaarlijk gaan inhalen om vooraan te komen.

Wij vragen de voorrijders om zich individueel in te schrijven (a 35 euro) en als tegenprestatie krijgen zij dan van ons een speciaal wielershirt en mogen zij gebruiken maken van de catering voor en na de Ride (normaal 150 euro). 

Denk jij dat er binnen jullie vereniging mensen te enthousiasmeren zijn om op deze manier een bijdrage te leveren aan de Ride for the Roses? Idealiter zouden wij wel minimaal een groep van 15 renners hebben, dat is ongeveer nodig om voor één bepaalde groep te rijden. 

Met vriendelijke groet,

Martijn van Dijk

M: 06 - 81 14 37 55
E: Martijn@radiantesport.nl
W:www.radiantesport.nl
@radiante_sport

Op zondag 9 september organiseert Radiante Sport de 21ste editie van de Ride for the Roses, met start- en finish bij de Expo in Haarlemmermeer.Fiets mee tegen kanker!


Meer nieuws