H.S.V. De Kampioen
Verslag Ronde van Zwanenburg

Met dank aan Paul den Edel.

Vandaag stond de Ronde van Zwanenburg op het programma, de laatste wedstrijd van het Drieluik van de Bataaf. Samen met Max, Pim en Tim stond ik (Paul) aan de start en met een graad of 26 ging het een hete wedstrijd worden. Met enkele punten achterstand in had ik zicht op de winst in het eindklassement. Het bleek een spannende strijd tussen de klassementsleider en mijzelf, waarbij we elkaar constant in de gaten hadden. Dat nam niet weg dat er genoeg momenten waren om de aanval te kiezen.

De wedstrijd had een hoog tempo en ondanks vele aanvallen bleef er geen enkele groep weg. Met vier man sterk gingen we de finale in. Doordat het hele peloton naar voren wilde raakten we elkaar kwijt. Ik kon nog net buitenom naar voren rijden en de sprint aangaan. Op een halve band verschil werd ik 4e achter Brian. De klassementsleider zat een paar plaatsen achter mij, maar helaas bleek het net niet genoeg en werd het dus een mooie 2e plek.

Tim en Pim hebben zich sterkt van voren laten zien en ook complimenten voor Max die vooral de eerste helft zich zeer sterk van voren heeft laten zien.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde wedstrijd waarbij we veel aan elkaar hebben gehad. Het zou mooi zijn als we dit door kunnen trekken.

Op naar de volgende!

Paul


Meer nieuws