H.S.V. De Kampioen
Oproep vrijwilligers 5 banen toernooi

Beste leden,

Het 5 banen toernooi is gepland en staat op de wielerkalender. De volgende data kunnen met pen in de agenda neergezet worden:

  • 15 mei Bataaf
  • 17 mei Kampioen
  • 24 mei Kennemerland
  • 29 mei Olympia
  • 31 mei DTS

Om het 5 banen toernooi te laten slagen moeten we een beroep doen op vrijwilligers voor allerhande werkzaamheden. Te denken valt aan; inschrijvers, EHBO, jury, MyLaps bediening etc etc. M.a.w. dit evenement valt en staat met vrijwilligers.

Het bestuur doet dan ook een beroep op uw clubgevoel en inzet en hoopt dat er mensen zijn die willen helpen. Iedereen kan een steentje bijdragen, of het nou gaat om ouders van de jeugd of senioren.

Daarnaast heeft de voorzitter recent een oproep gedaan voor vrijwilligers voor onze eigen club activiteiten. Hierbij valt te denken aan inschrijven voor wedstrijden, juryhok en baanonderhoud. Door het creëren van een oproeplijst kunnen we ervoor zorgen dat we altijd een alternatief hebben indien er door onvoorziene omstandigheden een vrijwilliger niet kan. Hierdoor zorgen we ervoor dat bijvoorbeeld het doorgaan van een wedstrijd niet afhankelijk is van een persoon.

Aanmeldingen voor het 5 banen toernooi kan bij; Frank Nijssen (frankyfietsen@live.nl)

Aanmeldingen voor club werkzaamheden kan bij; Bas Steenbrugge (bsteenbrugge@hotmail.com)

Samen maken we er wat moois van!!

Namens het bestuur alvast hartelijk dank.

Bas Steenbrugge

Secretaris


Meer nieuws