H.S.V. De Kampioen
ClubKleding

Beste leden,

Tijdens de algemene ledenvergadering is uitvoerig gesproken over de sponsoren van onze schitterende club. Door het aantrekken van een drietal nieuwe sponsoren was het nodig om zo snel als mogelijk de clubkleding aan te passen. Door het bestuur is geprobeerd deze verandering zo prettig mogelijk door te voeren. Omdat haast geboden was is niet alles even vlekkeloos verlopen zoals u mag verwachten. Daarom in dit bericht hopelijk de antwoorden op uw vragen.

Algemeen

De pasavonden zijn geweest. Elk lid kan zijn nieuwe clubkleding bestellen op de volgende site; https://hsvdekampioen.justcycleshop.nl/. Als het goed is heeft elk lid een mail ontvangen met een persoonlijke inlogcode. Is dat niet het geval dan kunt u op bovengenoemde site contact leggen met de beheerder die u een persoonlijke inlogcode verstrekt nadat controle heeft plaatsgevonden of u inderdaad lid bent van HSV de Kampioen. Bestellingen die voor 31 maart worden geplaatst zullen voor eind mei geleverd worden. Dit omdat het nieuwe clubtenue nog moet worden geproduceerd. De site blijft natuurlijk daarna ook bereikbaar.

Afgesproken is dat alle leden tegen inkoopsprijs zijn/haar eerste set kunnen aanschaffen. Deze bestelling bestaat uit een koersbroek en een shirt korte mouwen. Deze setprijs wordt u aangeboden voor 70 euro. U kunt natuurlijk meer bestellen maar dan gelden de normale prijzen, zoals aangegeven in de webshop.

Jeugdleden

Jeugdleden komt de club nog extra tegemoet. Het bestuur heeft aangegeven dat alle jeugdleden een eerste set kunnen aanschaffen voor 30 euro. De club trekt hier dus geld voor uit. Dat betekent dat ook jeugdleden die al volwassen maten hebben in aanmerking komen voor de extra gereduceerde prijs van 30 euro. Jeugdleden die hiervoor in aanmerking komen dienen op de website hun kledingpakket aan te schaffen (voor de prijs van 70 euro) en daarna een mail te sturen naar de penningmeester Yvonne de Vries. Zij zal het teveel betaalde bedrag restitueren vanuit de clubkas en het bedrag overmaken. Zo heeft elk jeugdlid een nieuw clubtenue voor 30 euro.

Wedstrijden

Vanaf aankomende zondag start de competitie. Normaliter rijden leden in clubtenue gratis. Echter op dit moment zijn er nieuwe leden die niet beschikken over de 'oude' clubkleding en wachten op de uitlevering van 'nieuwe' clubkleding. Voor hen geldt een overgangsbeleid. Dat betekent dat nieuwe leden op vertoon van hun lidmaatschap en KNWU licentie tot het moment van uitlevering van de nieuwe clubkleding toch gratis kunnen rijden.

Voor de overige leden geldt dat zij tot het moment dat de 'nieuwe' clubkleding wordt uitgeleverd in de 'oude' clubkleding gratis rijden.

Vanaf het moment dat de 'nieuwe' clubkleding wordt uitgeleverd zal de oude regel weer gelden dat er gratis gereden kan worden indien u de juiste (nieuwe) clubkleding draagt. Het overgangsbeleid zal dan komen te vervallen.

Afsluitend

Al met al kan gesteld worden dat deze sponsor verandering een aardige logistieke operatie met zich meebrengt maar dat het bestuur ontzettend blij is dat we de nieuwe sponsoren hebben binnengehaald. Op deze manier kan de club weer vooruit kijken en beginnen aan een heel mooi wielerseizoen. Het streven is om de hele club zo snel als mogelijk in nieuwe clubkleding gestoken te hebben zodat de sponsoren krijgen waar zij recht op hebben, de HSV de kampioen professionaliteit uitstraalt en we eenheidsgevoel creëren. Het bestuur rekent op uw flexibiliteit.

Tevens willen we indien dit kan een mooie clubfoto maken met alle leden in de nieuwe clubkleding voor ons clubhuis en de website.

Een sportief wielerseizoen gewenst.

Namens het bestuur,

Bas Steenbrugge
Secretaris


ClubKledingClubKledingClubKledingClubKleding
Meer nieuws