H.S.V. De Kampioen
Openingswedstrijd

Beste leden en in het bijzonder recent ingeschreven nieuwe leden,

Aankomende zondag is het dan eindelijk zover. De start van de zondagochtend competitie bij HSV de Kampioen. De baan is grondig gereinigd, het juryhok volledig vernieuwd en nieuwe sponsoren zijn binnengehaald.

Het bestuur nodigt u van harte uit om mee te rijden tijdens deze koers. Wilt u liever van de zijlijn bekijken hoe zo’n koers eruit ziet en hoe het er aan toe gaat, kom dan gewoon naar de club en laat u bijpraten en wegwijs maken door ervaren renners.

Meerijden is voor leden met een basislicentie gratis indien in clubkleding gereden wordt. Niet leden betalen 4 euro. Indien u, als nieuw lid, niet beschikt over de oude clubkleding en wacht op de uitlevering van de nieuwe clubkleding dan valt dit onder het overgangsbeleid en wordt dispensatie verleend indien u aan de inschrijftafel uw lidmaatschapsbewijs en KNWU licentie toont. Zodra de nieuwe clubkleding wordt uitgeleverd zullen de oude regels weer gelden, dat leden gratis kunnen meerijden indien u in clubtenue deelneemt.

Het bestuur hoopt u aankomende zondag te mogen begroeten. Start van de koers is om 10:00 uur. Inschrijven en warmrijden kan van 09:30 uur.

Laten we er een fantastisch seizoen van maken. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in.

Namens het bestuur,

Bas Steenbrugge
Secretaris


Meer nieuws