H.S.V. De Kampioen
Kleding en Sponsors

Beste leden,

Goed en belangrijk nieuws: we zijn er uit met nieuwe clubsponsors!

Met ingang van het nieuwe seizoen heeft onze club de volgende sponsors:

  • JRS Makelaars
  • Schölvinck en Jager Notarissen
  • Holland Vastgoed Groep
  • Just Cycle

Het bestuur is deze bedrijven zeer erkentelijk en kijkt uit naar een goede samenwerking. De samenwerking is lange termijn gericht, de afspraken zijn voor drie jaar aangegaan. 

Dit betekent dat we nu ook de nieuwe kleding gaan regelen. Zoals tijdens de Algemene Ledenvergadering is besloten, geldt een overgangsregeling, waarbij de huidige clubkleding ons officiële tenue is totdat de nieuwe kleding beschikbaar is. De ontwerpen zijn intussen al gereed, de bestelsite is bijna klaar en de pasavonden kunnen dus ook plaatsvinden.  

Komende maandag 19 maart en dinsdag 20 maart zullen er pasavonden op de club zijn. Beide avonden van 18:00 tot 20:00 uur, voor alle leden. Iedereen noteert daar voor zichzelf de juiste maten en kan direct daarna via de site van Just Cycle bestellen. Passen is natuurlijk niet verplicht, maar bestelde kleding kan niet geretourneerd of geruild worden. De uiterste besteldatum voor de eerste levering is zaterdag 31 maart. Let op: bestellingen die daarna gedaan worden gaan niet mee in de eerste levering en zullen een aanzienlijk langere levertijd hebben. Wij streven er naar dat de eerste bestelling eind mei uitgeleverd kan worden.

In samenwerking met kledingleverancier Just Cycle kunnen we onze leden een heel mooi aanbod doen:

  • Voor alle leden een koersset bestaande uit broek en shirt: 70 euro
  • Voor de jeugdleden t/m nieuwelingen: een koersset bestaande uit broek en shirt voor 30 euro

Alles in zeer goede kwaliteit en mooi rood-wit design! Het betreft hier scherpe prijzen, waarbij we besloten hebben voor de jeugd een stevige extra bijdrage vanuit de club te doen. Hiermee maken we het voor ouders erg makkelijk nieuwe tenues aan te schaffen. We gaan ervan uit dat we zo collectief vanaf juni in de nieuwe outfits rijden!    

Ieder lid kan 1 set tegen deze prijs bestellen. Uiteraard kan meer besteld worden, tegen de normale tarieven. Kijk direct op de site, ook voor arm- en beenstukken, jasjes, sokken, handschoentjes, etc. Check dan meteen ook de pakket-aanbieding!

Alle leden ontvangen een email zodra de site werkzaam is. In deze email staat een gebruikersnaam en inlogcode met instructies hoe het bestellen werkt. Streven is om dit voor het weekend klaar te hebben, zodat wanneer er vanaf as maandag gepast gaat worden, er meteen online besteld kan worden. 

Op naar een mooi seizoen!

Namens het bestuur, 

Sep Visser
Voorzitter


Meer nieuws
Jeugd-ploegentijdrit-wedstrijd op zaterdag 25 september