H.S.V. De Kampioen
Wedstrijden

Regiokampioenschappen
Vanaf medio februari organiseren de wielerclubs in de Noord-Holland wekelijks een regiokampioenschap. Op deze wedstrijden komt de jeugd als eerste aan de start en daarna ook de oudere categorieën.

NK Selectie wedstrijden (AFGELAST)
De selectie in het district Noord-Holland voor het NK Jeugd op 22-24 oktober 2021 in Veendam wordt gebaseerd op een klassement over 4 KNWU jeugdwedstrijden. Het klassement bepaald wie er namens Noord-Holland naar het NK mag en telt ook mee voor de positie aan de start bij het NK. Het klassement wordt gebaseerd op de drie beste uitslagen van een renner. Lees hier binnenkort meer over de selectieprocedure op de website van het district Noord-Holland.

Interclub
Laagdrempelige wedstrijden voor de Jeugd vanaf april tot en met september. Inschrijven ter plaatse. Kosten 2 euro. Startlicentie of KNWU jeugd wedstrijdlicentie verplicht. 5 euro borg voor rugnummers indien licentie digitaal wordt aangeboden.
Categorie indeling volgens onderstaande tabel:

Categorie Groep/Niveau Tijdstip
1 en 2 A 10.00u
3 en 4 B 10.15u
5 en 6 C 10.45u
7 en nwl D 11.15u

Er zijn vijf eindprijzen per categorie.

Vijfbanen toernooi (AFGELAST)
In mei op de dinsdag- en donderdagavond georganiseerd door 5 wielerclubs uit de regio. Let op: alleen jeugdrenners met een KNWU wedstrijdlicentie mogen mee doen.

Landelijke KNWU wedstrijden
De KNWU organiseert officiële landelijke wielerwedstrijden. Een actueel overzicht van deze wedstrijden kan je vinden op www.knwu.nl Om aan deze wedstrijden deel te nemen, heb je een KNWU jeugd wedstrijdlicentie en een transponderchip voor elektronische tijdwaarneming nodig. Bij deze wedstrijden rij je alleen met je eigen categorie. De wedstrijd is dus niet gecombineerd met een hogere of lagere categorie, zoals dat wel bij de interclub wedstrijden is. Je regelt je inschrijving voor deze wedstrijden helemaal zelf via de website www.knwu.nl 


WedstrijdenWedstrijdenWedstrijden